Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στην Ελλάδα ο IShowSpeed, αναστάτωσε όλο το κέντρο της Αθήνας με τα καμώματά του! (vids)
Video Hμέρας

Στην Ελλάδα ο IShowSpeed, αναστάτωσε όλο το κέντρο της Αθήνας με τα καμώματά του! (vids)

Ο διάσημος Youtuber IShowSpeed βρέθηκε σήμερα στην Ελλάδα. Τρέλα από τον κόσμο, κάλεσε αστυνομία από τον πανικό του!

08.07.2024 | 23:20

Ο Ντάρεν Τζέισον Γουότκινς Τζούνιορ ή κατά κόσμον IShowSpeed είναι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας. Ο διάσημος Youtuber/Streamer έχει όπως φαίνεται σωρεία θαυμαστών στη χώρα μας όπως φάνηκε στις βόλτες του στο κέντρο της Αθήνας. Ο 19χρονος Αμερικανός προέβη σε διάφορα stream στο κανάλι του, κυρίως για να δείξει μερικά στιγμιότυπα από το πώς πέρασε.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δοκίμασε ελληνικό γύρο και από ότι φάνηκε του άρεσε πολύ. Βοήθησε έναν άνθρωπο που του ζήτησε φαγητό, ενώ μίλησε με διάφορες «κακές» λεξούλες σε έναν ηλικιωμένο κύριο που βρήκε τυχαία.

Γύπας ο IShowSpeed, αλλά έφαγε χυλόπιτα από δυο ελληνίδες!

Στη συνέχεια, ο Speed σαν άλλος γυπαετός πήγε να κάνει… πεσιματική σε δυο κοπέλες, αλλά έφαγε πανηγυρικό άκυρο. Κατόπιν, μίλησε με τουρίστες, χόρεψε, έπαιξε πυγμαχία στον δρόμο και το βράδυ πήρε και δώρο ρολόι Rolex αξίας 25 χιλιάδων ευρώ! Μην παραλείψουμε το γεγονός ότι κάλεσε μέχρι και την αστυνομία για να τον προστατέψει επειδή δεκάδες κόσμος του χτυπούσε το αυτοκίνητο!


 


 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version