Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα δύο μεγάλα «χτυπήματα» της Νάπολι – Έτσι πάει… ξανά για πρωτάθλημα!
Νάπολι

Τα δύο μεγάλα «χτυπήματα» της Νάπολι – Έτσι πάει… ξανά για πρωτάθλημα!

Η Νάπολι ολοκληρώνει άμεσα δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις!

08.07.2024 | 18:14

Η Νάπολι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την σεζόν 2022-2023, πέρυσι έκανε μια τραγική χρονιά και δεν θύμιζε σε τίποτα την ομαδάρα του Σπαλέτι…

Οι Ναπολιτάνοι έσβησαν ψυχολογικά μετά τον τίτλο και παρουσίασαν έναν κακό αγωνιστικό πρόσωπο, με την διοίκηση του συλλόγου πλέον να είναι αποφασισμένη για να φέρει ξανά την ομάδα στην κορυφή της Ιταλίας!

Με προπονητή πλέον τον Αντόνιο Κόντε, η Νάπολι είναι δεδομένο πως θα ρίξει δεκάδες εκατομμύρια για μεταγραφικές κινήσεις και σύμφωνα με τον Fabrizio Romano έχουν ήδη “κλειδώσει” οι δύο πρώτες προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ίντερ και Μίλαν βρίσκονται σε… εμφύλιο για τον παίκτη της Τότεναμ!

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός πρώην σταρ της Ρόμα, Λεονάρντο Σπινατσόλα, έχει ήδη συμφωνήσει με την Νάπολι και πραγματοποίησε ήδη με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον πρέπει να λογίζεται ως ποδοσφαιριστής των “παρτενοπέι”!

O Σπινατσόλα ήταν μόνο η αρχή και η νέα μεγάλη μεταγραφή για την Νάπολι είναι ο Ράφα Μαρίν, ο οποίος είναι στην Ρώμη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια, ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Ναπολιτάνους.

Διαβάστε επίσης: Ίντερ και Μίλαν βρίσκονται σε… εμφύλιο για τον παίκτη της Τότεναμ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version