Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τώρα φαίνεται η κλάση του Χάμες: Τον αποθέωσε όπως ποτέ ξανά ο Μόντριτς! (pics/vid)
Copa America 2024

Τώρα φαίνεται η κλάση του Χάμες: Τον αποθέωσε όπως ποτέ ξανά ο Μόντριτς! (pics/vid)

Ο Χάμες Ροντρίγκες κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της εθνικής Κολομβίας στο Copa America, κλείνοντας πολλά στόματα!

08.07.2024 | 11:15

Ο Χάμες Ροντρίγκες πριν από μερικά χρόνια ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου. Όχι μόνο της Λατινικής Αμερικής. Χάρη σε εκείνο το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην Ουρουγουάη το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μία κίνηση που έμελλε να αλλάξει πολλά πράγματα από εκεί και πέρα για εκείνον στην καριέρα του.

Ο έμπειρος μέσος τα τελευταία χρόνια είναι με μία βαλίτσα στο χέρι. Δεν έχει βρει την ομάδα που μπορεί να στεριώσει. Η μοναδική σταθερά του ήταν και παραμένει η εθνική ομάδα της Κολομβίας. Εκεί πάντα αποδίδει και κάνει τη διαφορά. Όπως έδειξε και στο ματς με τον Παναμά.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Μπουκάγιο Σάκα, the boy who lived!

Ο Χάμες Ροντρίγκες σημείωσε ένα γκολ (από το σημείο του πέναλτι) και μοίρασε δύο ασίστ στους συμπαίκτες του. Λογικό και επόμενο να έρθει μία άνετη και χαλαρή νίκη με σκορ 5-0. Παράλληλα, η Κολομβία πέρασε γι’ ακόμη μία φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Copa America. Ωστόσο, η απόδοση του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ικανή να γίνει πρώτο θέμα. Όχι μόνο στα ΜΜΕ της χώρας του, αλλά και γενικότερα.

Ένας από εκείνους που έσπευσε να τον αποθεώσει και να του δείξει ότι τον παρακολουθεί και είναι δίπλα του ήταν ο Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης παίκτης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram για τον Χάμες μερικές φωτιές, δείχνοντας έτσι πόσο καυτός είναι. Από την άλλη ο Λούκας Βάσκες έγραψε: «Ταλέντο».

Χάμες Ροντρίγκες: Ο πραγματικός ηγέτης της Κολομβίας!

Όταν ήταν πιο μικρός σε ηλικία κανείς δεν μπορούσε να του πει -αν και το έδειχνε στο γήπεδο- ότι ήταν ο ηγέτης της εθνικής Κολομβίας. Άλλοι ήταν οι πιο έμπειροι που έπρεπε να επωμιστούν τον συγκεκριμένο ρόλο.

Πλέον ο Χάμες Ροντρίγκες πέρα από το ταλέντο έχει και όλες τις παραστάσεις για να είναι δικαιωματικά ο νέος ηγέτης της εθνικής Κολομβίας. Κάτι που δείχνει -και έχει κερδίσει- άλλωστε με τις εμφανίσεις του.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Copa America 2024
Exit mobile version