Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ο Σάκα είναι ο γαμπρός που θα ήθελε κάθε πατέρας για την κόρη του!»
EURO 2024

«Ο Σάκα είναι ο γαμπρός που θα ήθελε κάθε πατέρας για την κόρη του!»

Ο Μπουκάγιο Σάκα συνεχίζει να κερδίζει τις καρδιές των Άγγλων με όλα όσα κάνει τόσο εκτός, όσο και εντός των αγωνιστικών χώρων.

09.07.2024 | 12:52

O Μπουκάγιο Σάκα είναι ο άνθρωπος των τελευταίων ημερών στην Αγγλία. Λογικό εδώ που τα λέμε. Ο νεαρός άσος της Άρσεναλ τα τελευταία δύο χρόνια κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα των Λονδρέζων στην Premier League. Όμως, είναι από εκείνους τους παίκτες που παραμένουν παραγωγικοί και με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Στο ματς κόντρα στην Ελβετία είχε κέφια. Κάτι που έδειξε αμέσως με τις προσωπικές του ενέργειες. Οι ντρίμπλες του νεαρού εξτρέμ ήταν ένα άλυτο πρόβλημα για την άμυνα των Ελβετών. Όταν όμως έπρεπε να σκοράρει το έκανε και αυτό, αφού με δικό του τέρμα στο 80′ η Αγγλία έκανε το 1-1 με την Ελβετία και λίγο αργότερα το παιχνίδι πήγε στην παράταση και από εκεί στη διαδικασία των πέναλτι.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Ντεσάν τα έβαλε με όλους τους haters της Γαλλίας πριν το ματς με την Ισπανία!

Ο Μπουκάγιο Σάκα στη «ρώσικη ρουλέτα» ήταν αλάνθαστος. Όπως και οι άλλοι τέσσερις συμπαίκτες του. Ωστόσο, ο Πιρς Μόργκαν, ο οποίος είναι δηλωμένος οπαδός της Άρσεναλ λίγο πριν τον ημιτελικό του Euro με αντίπαλο την Ολλανδία όχι μόνο φρόντισε να αποθεώσει σαν παίκτη τον 22χρονο εξτρέμ.

Αλλά να τονίσει και όλα εκείνα τα προτερήματα που έχει σαν άνθρωπος από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε πριν από μερικά χρόνια. Και ότι παρά το γεγονός ότι είναι ένας πετυχημένος νέος ποδοσφαιριστής, αυτό δεν τον έχει επηρεάσει και παραμένει ένα απλό παιδί. Ένα παιδί που θα ήθελε κάθε οικογένεια να διαθέτει με κάθε… τρόπο. Ακόμα και ως γαμπρό.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε ο Πιρς Μόργκαν για τον Μπουκάγιο Σάκα:

«Όταν συνάντησα από κοντά για πρώτη φορά τον Μπουκάγιο Σάκα ήταν πραγματικά ό,τι πίστευα πως θα έβλεπα: γοητευτικός, αξιαγάπητος, αστείος, ευγενικός και αμέσως συμπαθητικός. Είναι το είδος του ανθρώπου που θέλεις ο γιος σου να κάνει παρέα και ο τύπος του άντρα που θες να σου φέρει ως γαμπρό η κόρη σου», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2024
Exit mobile version