Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πατέρας ταλαντούχου παίκτη προειδοποιεί: «Τεράστια η πίεση στην Μπαρτσελόνα… Αν δεν πετύχεις σε στέλνουν στην Οσασούνα»
Μπαρτσελόνα

Πατέρας ταλαντούχου παίκτη προειδοποιεί: «Τεράστια η πίεση στην Μπαρτσελόνα… Αν δεν πετύχεις σε στέλνουν στην Οσασούνα»

Η Μπαρτσελόνα έχασε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, μιας και ο πατέρας του δεν τη θεωρούσε καλή επιλογή!

09.07.2024 | 16:19

Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις πιο μεγάλες και πιο ιστορικές ομάδες που υπάρχουν. Όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα. Γι’ αυτό αρκετοί παίκτες θέλουν να φορέσουν τη φανέλα της.

Ωστόσο, υπάρχουν και μερικές… εξαιρέσεις. Σε αυτές ανήκει σίγουρα ο Τζόρθι Μόκιο. Ο νεαρός αμυντικός από το Βέλγιο ήταν μέχρι πρότινος στη Γάνδη, όπου αγωνίστηκε μέχρι και στην πρώτη ομάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας του (είναι 16 ετών) πριν μείνει ελεύθερος, ώστε να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Ντεσάν τα έβαλε με όλους τους haters της Γαλλίας πριν το ματς με την Ισπανία!

Η Μπαρτσελόνα ήταν μία από τις ομάδες που τον προσέγγισαν. Μάλιστα, οι Καταλανοί είχαν επαφές επί επαφών για αρκετούς μήνες με τον πατέρα του πριν εκείνος εν τέλει αποδεχτεί την πρόταση του Άγιαξ για συμβόλαιο συνεργασίας ως το καλοκαίρι του 2027.

Ο πατέρας του νεαρού αμυντικού, Τιερί Μόκιο, μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «Sport» και επισήμανε ότι αυτός και ο γιος του επέλεξαν την ολλανδική ομάδα, γιατί οι απαιτήσεις δεν είναι τόσο μεγάλες και… τρομακτικές, όπως συμβαίνει στην Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, παρά τις διαβεβαιώσεις του Ντέκο ότι ο γιος του θα είχε την ίδια αντιμετώπιση με τον Λαμίν Γιαμάλ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο πατέρας του Τζόρθι Μόκιο για την Μπαρτσελόνα:

«Η πίεση στην Μπαρτσελόνα είναι τεράστια πλέον. Αυτό δεν κάνει καλό στα νέα ταλέντα. Μιας και μερικοί δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν τόσο εύκολα ή να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν για εκείνους από τη μία στιγμή στην άλλη.

Τη μία ημέρα παίζεις στην Μπαρτσελόνα και την άλλη σε δίνουν δανεικό στην Οσασούνα και μετά σε τελειώνουν. Τόσο απλό. Είναι αλήθεια ότι το σκεφτήκαμε για πάρα πολύ καιρό για το αν πρέπει ο Τζόρθι να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα ή όχι. Απλά είδαμε ότι η Μπαρτσελόνα θα πούλαγε έναν 19χρονο αμυντικό της στην Πόρτο. Και τότε καταλάβαμε ότι δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τον Τζόρθι η Μπαρτσελόνα», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version