Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Η Νάπολι ανακοίνωσε τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης!
Νάπολι

Επίσημο: Η Νάπολι ανακοίνωσε τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Νάπολι ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ράφα Μαρίν, με τον νεαρό παίκτη να αποτελεί παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

10.07.2024 | 20:22

Η Νάπολι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του αμυντικού Ράφα Μαρίν από τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μια εξαιρετικά περίπλοκη συμφωνία αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία περιλαμβάνει ευέλικτες ρήτρες επαναγοράς. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην κλινική Βίλα Στούαρτ στη Ρώμη τη Δευτέρα και την Τρίτη. Στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του στο γραφείο του προέδρου της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ράφα Μαρίν πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Ντεπορτίβο Αλαβές, παίρνοντας σημαντικό χρόνο συμμετοχής και τραβώντας αρκετά βλέμματα πάνω του. Αν και η Νάπολι συνήθως κρατάει εμπιστευτικές τις λεπτομέρειες των οικονομικών συναλλαγών της, πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένου του «Sky Sport Italia», έχουν περιγράψει λεπτομερώς τις περιπλοκές της συγκεκριμένης συμφωνίας.

Η Νάπολι απέκτησε και επίσημα τον Ράφα Μαρτίν

Η συμφωνία έχει οριστεί στα 12 εκατομμύρια ευρώ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να διατηρεί οψιόν επαναγοράς που μπορεί να ενεργοποιηθεί από τον Ιούνιο του 2026 έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ και στη συνέχεια να αυξηθεί στα 35 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Ωστόσο, η Νάπολι έχει τη δυνατότητα να αλλάξει σημαντικά αυτούς τους όρους. Αν επιλέξει να πληρώσει επιπλέον 10 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούνιο του 2025, οι ρήτρες επαναγοράς για τη Ρεάλ Μαδρίτης θα διπλασιαστούν ουσιαστικά, ανεβαίνοντας στα 50 εκατομμύρια ευρώ και 70 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.

Διαβάζουμε επίσης: Παρί: Ο Ενρίκε διώχνει τον Κόλο Μουανί για τον επιθετικό που θέλει όλη η Ευρώπη!

Μετά από αυτή την πώληση, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση του Λένι Γιορό από τη Λιλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός ότι έχει συμφωνήσει με τη Λιλ για το ποσό της μεταγραφής, δεν είναι ο προτιμώμενος προορισμός του Γιορό. Ο νεαρός αμυντικός έχει βάλει στόχο να ενταχθεί στους «Λος Μπλάνκος», και αυτός είναι ο λόγος που η Ρεάλ δεν έχει αγχωθεί παρά τη συμφωνία των «Κόκκινων Διαβόλων».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version