Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η «SPORT» έριξε τη… βόμβα: «Συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα ο Νίκο Γουίλιαμς»
Μπαρτσελόνα

Η «SPORT» έριξε τη… βόμβα: «Συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα ο Νίκο Γουίλιαμς»

Ο Νίκο Γουίλιαμς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «SPORT».

10.07.2024 | 11:53

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει απεγνωσμένα παίκτες που μπορούν να την πάνε στο επόμενο επίπεδο. Αλλά δεν θα χρειαστεί να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη. Περιπτώσεις δηλαδή σαν του Νίκο Γουίλιαμς.

Ο νεαρός εξτρέμ κάνει πράγματα και θαύματα στο Euro της Γερμανίας με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας. Δεν είναι μόνο η παραγωγικότητά του, αλλά, κυρίως ο τρόπος που έχει να περνάει τους αντιπάλους του που έχουν κάνει την υστεροφημία του να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΑΝΑ: Η μεγάλη επέμβαση του Μαρτίνες που κράτησε ανέπαφη την εστία του κόντρα στον Καναδά!

Η Μπαρτσελόνα δεν έμεινε εκεί. Ο πρόεδρός της, Ζοάν Λαπόρτα, έκανε γνωστό ότι είναι σίγουρο ότι παίκτες σαν τον νεαρό επιθετικό απασχολούν την ομάδα. Όμως, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «SPORT» το πράγμα έχει… προχωρήσει και μάλιστα κατά πολύ. Όπως έκανε γνωστό η εφημερίδα οι δύο πλευρές όχι μόνο βρίσκονται σε επικοινωνία αλλά τα έχουν βρει σε όλα και είναι θέμα χρόνου οι Καταλανοί να ανακοινώσουν την απόκτησή του.

Αν και εφόσον συμβεί αυτό τότε θα έχουν πραγματοποιήσει μία από τις πιο σημαντικές και εντυπωσιακές κινήσεις της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Και χωρίς να δώσουν πάρα πολλά χρήματα, αφού η ρήτρα αποδέσμευσής του ήταν και παραμένει κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να φτιάξει ένα δίδυμο που θα πετάει… φωτιές!

Δεν είναι μόνο ο Νίκο Γουίλιαμς, όπου έχει κερδίσει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων με όλα όσα κάνει στα γήπεδα της Γερμανίας στο Euro 2024. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Λαμίν Γιαμάλ. Ο νεαρός εξτρέμ της Μπαρτσελόνα με την κλάση και την ποιότητά του έχει δείξει ότι ήρθε για να μείνει και να μας χαρίσει πολλές και όμορφες στιγμές μέσα στα επόμενα χρόνια.

Αν και εφόσον η Μπαρτσελόνα αποκτήσει τον Γουίλιαμς από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, τότε το σπουδαίο δίδυμο των «φούριας ρόχας» θα βρίσκεται μαζί και τη νέα σεζόν σε συλλογικό επίπεδο!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version