Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μαρτίνεζ: «Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας για την Αργεντινή!» (vid)
Copa America 2024

Μαρτίνεζ: «Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας για την Αργεντινή!» (vid)

Ο Λισάντρο Μαρτίνεζ αποκάλυψε... το μυστικό της εθνικής ομάδας της Αργεντινής!

10.07.2024 | 17:35

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής θα δώσει το παρών σε έναν ακόμα μεγάλο τελικό μιας σπουδαίας διοργάνωσης, καθώς προκρίθηκε στον τελικό του Copa America, επικρατώντας εύκολα με 2-0 του Καναδά!

Ο Μέσι και η παρέα του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, φουλάρουν για μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία της εθνικής Αργεντινής.

Ο Λισάντρο Μαρτίνεζ αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας που δεν είναι άλλο από την ταπεινότητα που βγάζουν όλοι στο ρόστερ τη ομάδας…

«Τι ένιωσα κατά την ομιλία του Λέο; Ουφ, δεν ένιωθα σαν τον εαυτό μου…»

«Είναι σαν να έχουμε την ενέργεια πολλών ανθρώπων, αυτό συμβαίνει σε μένα. Πιστεύω πολύ στην ενέργεια και νιώθω ότι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, ολόκληρος ο λαός της Αργεντινής είναι μαζί μας και είναι σαν να πατάμε στο γήπεδο και θα πεθάνουμε για όλους…»

«Τιι έχει αυτή η ομάδα; Έχει απίστευτη ταπεινότητα, ταπεινότητα όταν πρόκειται να δουλέψει, όταν πρόκειται να δεχτεί κριτική και είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να βελτιωθούμε. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα και να προσεγγίζουμε πάντα κάθε παιχνίδι σαν να είναι ήταν ένας τελικός και αυτό είναι ανεκτίμητο», ανέφερε ο Λισάντρο Μαρτίνεζ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Copa America 2024
Exit mobile version