Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το πήρε απόφαση ο Μίλερ: Σταματάει από την Γερμανία!
EURO 2024

Το πήρε απόφαση ο Μίλερ: Σταματάει από την Γερμανία!

Ο Τόμας Μίλερ φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να σταματήσει να αγωνίζεται από την εθνική Γερμανίας, μετά το Euro 2024.

10.07.2024 | 15:03

O Τόμας Μίλερ έχει γράψει τη δική του ιστορία. Τόσο με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας, όσο και με εκείνη της Μπάγερν Μονάχου. Ο έμπειρος στράικερ συστήθηκε σε όλους μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής το καλοκαίρι του 2010.

Από τότε και μέχρι σήμερα έχει κυλίσει πολύ νερό στο αυλάκι. Ο ταλαντούχος στράικερ δεν αποτελεί πλέον βασικό στέλεχος των «πάντσερ» κάτι που φάνηκε και από τον χρόνο συμμετοχής που του έδωσε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στο Euro που έγινε στα γήπεδα, μέχρι να έρθει ο αποκλεισμός στο τέλος από την Ισπανία.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τη «SPORT» η Μπαρτσελόνα έχει ήδη κλείσει από τώρα τον Νίκο Γουίλιαμς!

Έτσι, μετά τον Τόνι Κρόος, ακόμη ένας έμπειρος παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν για την εθνική ομάδα της Γερμανίας. Ο Τόμας Μίλερ. Αυτό για την ώρα δεν είναι επίσημο. Αλλά δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού ο έμπειρος στράικερ γνωρίζει ότι το σώμα του δεν έχει τις ίδιες δυνάμεις και δυνατότητες, όπως κάποτε.

Γι’ αυτό και θέλει να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του σε συλλογικό επίπεδο με την Μπάγερν Μονάχου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2024
Exit mobile version