Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κανσέλο προτάθηκε στην πρώην ομάδα του!
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Κανσέλο προτάθηκε στην πρώην ομάδα του!

Ο Ζοάο Κανσέλο δε θέλει να παραμείνει στη Σίτι, γνωρίζει πως δύσκολα θα τον αγοράσει η Μπαρτσελόνα και έτσι έχει προταθεί στην πρώην ομάδα του.

11.07.2024 | 19:02

Ο Ζοάο Κανσέλο φαίνεται πως δε θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο παίκτης έχει δηλώσει πως θα ήθελε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και μετά το τέλος του δανεισμού του ωστόσο μόνο εύκολο δεν είναι αυτό με την οικονομική κατάσταση των «Μπλαουγκράνα». Έτσι, ο αμυντικός έχει αρχίσει να ψάχνει και άλλες ομάδες.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κανσέλο μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Euro 2024 έχει αρχίσει να επικεντρώνεται στο μέλλον του και αρκετές ομάδες φαίνεται πως έχουν δείξει ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του. Ένα δημοσίευμα του «Tuttomercatoweb» αναφέρει ότι ο παίκτης έχει προταθεί στη Γιουβέντους. Οι «Μπιανκονέρι» είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους, όμως έχουν δισταγμούς λόγω του κόστους που μπορεί να έχει μία τέτοια μεταγραφή.

Ο Κανσέλο θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους

Αυτή τη στιγμή, ο Κανσέλο κερδίζει ένα σημαντικό μισθό της τάξης των 6 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως στη Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, η Γιουβέντους είναι σε θέση να προσφέρει το πολύ 4,5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν. Αυτή η διαφορά στους μισθούς αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για τον ιταλικό σύλλογο. Επιπλέον, η Γιουβέντους θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τη Μάντσεστερ Σίτι ένα ποσό μεταγραφής περίπου 25 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που θα μπορούσε να αποδειχθεί δύσκολο δεδομένης της τρέχουσας οικονομικής της κατάστασης.

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη ότι η Γιουβέντους εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει αρχικά τον Κανσέλο με τη μορφή δανεισμού. Αυτό θα της επέτρεπε ενδεχομένως να διαχειριστεί καλύτερα τα οικονομικά της, ενώ παράλληλα θα εξασφάλιζε τον παίκτη. Η συμφωνία δανεισμού θα περιλάμβανε την επιλογή ή την υποχρέωση να γίνει η μεταγραφή μόνιμη για το συμφωνημένο ποσό σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Διαβάστε επίσης: Κανσέλο: «Γκουαρντιόλα είσαι ψεύτης! Άφησα οικογένεια για πάρτη σας, αχάριστοι»

Καθώς προχωρά η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, η Γιουβέντους θα πρέπει να διαχειριστεί προσεκτικά τα οικονομικά της, ενώ θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί ευνοϊκούς όρους τόσο με τη Μάντσεστερ Σίτι όσο και με τον Κανσέλο. Το αν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν αυτή την επανένωση μένει να το φανεί, αλλά το ενδιαφέρον είναι σαφώς αμοιβαίο.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version