Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Οι περισσότεροι παίκτες της Αργεντινής δάκρυσαν όταν ο Μέσι μίλησε για τον Ντι Μαρία»
Home Page

«Οι περισσότεροι παίκτες της Αργεντινής δάκρυσαν όταν ο Μέσι μίλησε για τον Ντι Μαρία»

Ο Λιονέλ Μέσι έδειξε γι' ακόμη μία φορά, γιατί ο πραγματικός ηγέτης της εθνικής ομάδας της Αργεντινής στο ματς με τον Καναδά.

11.07.2024 | 14:00

Ο Λιονέλ Μέσι είναι έτοιμος γι’ ακόμη μία μεγάλη στιγμή με την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Ο σούπερ σταρ της «αλμπισελέστε» στο παιχνίδι με τον Καναδά για τα ημιτελικά του Copa America όχι μόνο γιόρτασε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση με σκορ 2-0. Αλλά σημείωσε και το πρώτο του τέρμα στο τουρνουά.

Ο έμπειρος στράικερ γνωρίζει πολύ καλά ποιες είναι οι ευθύνες και το βάρος στις πλάτες του. Άλλωστε κατά καιρούς το έχει επιβεβαιώσει με τις δηλώσεις του. Ωστόσο, σε όλη αυτή τη διαδρομή είχε δίπλα του τον Άνχελ Ντι Μαρία. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μετά από αυτά το Copa America φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του για να σταματήσει από την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Και αυτό είναι κάτι που γνώριζε πολύ καλά ο Μέσι.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ: Ξύλο στις εξέδρες μεταξύ του Ντάργουιν Νούνιες και των Κολομβιανών!

Ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι φρόντισε να μαζέψει όλους τους συμπαίκτες του και να βγάλει έναν λόγο πριν τη σέντρα στο παιχνίδι με τον Καναδά. Όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες ολοένα και περισσότερα από την Αργεντινή αυτός ο λόγος ήταν τόσο δυνατός και τόσο καλός, όπου πολλοί από τους συμπαίκτες του Μέσι και του Ντι Μαρία δάκρυσαν.

Κάτι που δείχνει γι’ ακόμη μία φορά το δέσιμο που υπάρχει στις τάξεις του εν λόγω συνόλου και πόσο σημαντικό είναι για τον Μέσι οι μικρότεροι σε ηλικία να σέβονται τους μεγαλύτερους και να τους στηρίζουν.

Λιονέλ Μέσι: Σκέφτεται και αυτός το αντίο!

Φυσικά δεν είναι μόνο ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος μετράει αντίστροφα. Λίγο ως πολύ κάτι ανάλογο είπε και ο Λιονέλ Μέσι, μετά την πρόκριση επί του Καναδά, όπου με τις δηλώσεις του επισήμανε ότι το τέλος δεν αργεί, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει κάθε δυνατή μονομαχία.

Σίγουρα τόσο εκείνος, όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του πρόκειται να τα δώσουν όλα. Όχι μόνο για τον Ντι Μαρία, αλλά και τους υπόλοιπους Αργεντινούς που περιμένουν πώς και πώς το Copa America στον τελικό κόντρα στην Κολομβία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version