Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η υπόσχεση του Καρβαχάλ αν η Ισπανία κατακτήσει το EURO2024
EURO 2024

Η υπόσχεση του Καρβαχάλ αν η Ισπανία κατακτήσει το EURO2024

Ο Ντάνι Καρβαχάλ έδωσε μια υπόσχεση όμως μόλις το άκουσε η γυναίκα του την πήρε... αέρας πίσω!

12.07.2024 | 11:42

Ένα παιχνίδι έμεινε μέχρι το τέλος! Οι Ισπανοί το πίστευαν από την αρχή του τουρνουά. Πήγαν στα γήπεδα της Γερμανίας για να ξεχωρίσουν και να κατακτήσουν το τρόπαιο. Ξεπέρασαν ένα προς ένα τα εμπόδια που βρέθηκαν στο διάβα τους και τώρα βρίσκονται στον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στους Άγγλους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι «Φούριας Ρόχας» έχουν ένα παιχνίδι μπροστά τους για να φθάσουν στην κορυφή της Ευρώπης. Θέλουν όσο τίποτα να επικρατήσουν της Αγγλίας στον τελικό του Βερολίνου και να σηκώσουν ψηλά το βαρύτιμο τρόπαιο. Η ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει τον μεγάλο της στόχο. Αυτή τη στιγμή μάλιστα φαντάζει το φαβορί στη μάχη με τα «Τρία Λιοντάρια».

Διάβασε επίσης: To ξεστόμισε ο παιχταράς της Ισπανίας: «Ελάτε να με πάρετε από τη Λειψία»

Όπως το είπε το πήρε πίσω ο Καρβαχάλ

Ανάμεσα στα αστέρια των Ισπανών βρίσκεται και ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Καρβαχάλ! Ο πολύπειρος μπακ θέλει όσο τίποτα να κατακτήσει και αυτό το τρόπαιο. Ο ίδιος μάλιστα βάζει ένα στοίχημα στον εαυτό του. Μια πλάκα θα λέγαμε καλύτερα. Να ξυρίσει τα μούσια του σε περίπτωση που οι «Φούριας Ρόχας» φθάσουν στη κορυφή της Ευρώπης. Ο Ισπανός μπακ φρόντισε για καλό του πριν το πει αυτό στους δημοσιογράφους να ενημερώσει τη γυναίκα του.

«Δεν έχω κάποιο στοίχημα. Σκέφτηκα να ξυρίσω τα μούσια μου σε περίπτωση που το κατακτήσουμε. Ωστόσο, η γυναίκα μου όταν το άκουσε μου είπε αν το κάνω αυτό να μην γυρίσω στο σπίτι μετά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καρβαχάλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version