Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έντρικ: «Αράξτε και… απολαύστε! Με τον Μπαπέ η Ρεάλ είναι βγαλμένη από video game»
Ρεάλ Μαδρίτης

Έντρικ: «Αράξτε και… απολαύστε! Με τον Μπαπέ η Ρεάλ είναι βγαλμένη από video game»

Ο Έντρικ αναφέρθηκε στην νέα εποχή της Ρεάλ Μαδρίτης!

13.07.2024 | 17:56

Ο Έντρικ δεν μπορεί… να περιμένει και θέλει να  ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την νέα του ομάδα, τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι μεταγραφές των Μπαπέ και Έντρικ κάνουν την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι… ανίκητη και δεδομένα οι αντίπαλες άμυνες θα έχουν πολλά προβλήματα.

Από την πλευρά του ο Έντρικ, έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στην L’Equipe και μίλησε για την νέα εμπειρία της καριέρας του, τονίζοντας πως η Ρεάλ πλέον θα μοιάζει σαν ομάδα… βγαλμένη από βιντεοπαιχνίδι!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Μου αρέσει το δεξί σουτ του Μπαπέ, όταν προσποιείται ότι σουτάρει το του αλλά εν τέλει αλλάζει απόφαση την τελευταία στιγμή. Σκόραρε έτσι εναντίον της Μπάγερν, της Ρεάλ… Οι αμυντικοί το ξέρουν, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Με τον ερχομό του Μπαπέ , η ομάδα μας μοιάζει με ομάδα βγαλμένη από video game», τόνισε ο νέος σταρ των Μαδριλένων

«Ο Βινίσιους θα με βοηθήσει να ενσωματωθώ στη Μαδρίτη. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είμαι ανυπόμονος να ζήσω στη Μαδρίτη, να γνωρίσω μια νέα κουλτούρα, ανυπομονώ να φάω «jamon» (γέλια)», ανέφερε ο Βραζιλιάνος.

«Μίλησα με τους Καμαβινγκά και Τσουαμενί Είναι κουλ, είναι νέοι. Είναι υπέροχο να ξέρω ότι σύντομα θα προπονούμαι μαζί τους».

«Η ιστορία μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε πριν γεννηθώ, ο μπαμπάς μου ήθελε να με ονομάσει «Di Stéfano», αλλά η μητέρα μου αρνήθηκε», αποκάλυψε ο Έντρικ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version