Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ… είναι διαφορετική στην ΠΡΑΞΗ – Το σκεπτικό της «διαλύει» την μεταγραφική αγορά!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ… είναι διαφορετική στην ΠΡΑΞΗ – Το σκεπτικό της «διαλύει» την μεταγραφική αγορά!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ομάδα που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί, όντας ο πιο πετυχημένος σύλλογος του πλανήτη, με τα νούμερα να μιλούν από μόνα τους. Φυσικά και οι Μαδριλένοι έχουν ένα δικό τους ξεχωριστό μεταγραφικό πλάνο και όπως είχαν αναφέρει: «Η Ρεάλ μπορεί να πάρει όποιον ποδοσφαιριστή θελήσει, αλλά θα το κάνει με […]

13.07.2024 | 18:28

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ομάδα που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί, όντας ο πιο πετυχημένος σύλλογος του πλανήτη, με τα νούμερα να μιλούν από μόνα τους.

Φυσικά και οι Μαδριλένοι έχουν ένα δικό τους ξεχωριστό μεταγραφικό πλάνο και όπως είχαν αναφέρει: «Η Ρεάλ μπορεί να πάρει όποιον ποδοσφαιριστή θελήσει, αλλά θα το κάνει με τους δικούς της όρους»

Η ομάδα του Πέρεθ δεν μπαίνει και σε μεγάλες διαπραγματεύσεις, κάτι που είδαμε και στην περίπτωση Μπαπέ.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ισπανίας, η Ρεάλ πλέον έχει διαφορετική αντιμετώπιση και στον τρόπο που… τσεκάρει τα μεγάλα τουρνουά!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, στη Ρεάλ πλέον δεν κοιτάζουν σε EURO, Copa America και Mundial για… ποδοσφαιριστές, καθώς θεωρούν πως σε αυτά τα τουρνουά οι παίκτες δεν δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό, καθώς είναι κουρασμένοι και εξαντλημένοι.

Επιπλέον θεωρούν πως ακόμα και αν κάποιος ξεχωρίσει, το εκμεταλλεύεται για να ανεβάσει τις “μετοχές του και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική του αξία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version