Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλε μεγάλη ανταλλαγή με την Άστον Βίλα η Τσέλσι!
Τσέλσι

Θέλε μεγάλη ανταλλαγή με την Άστον Βίλα η Τσέλσι!

Η Τσέλσι φαίνεται πως είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μία σημαντική ανταλλαγή αυτό το καλοκαίρι.

13.07.2024 | 23:28

Η Τσέλσι ετοιμάζει μια αξιοσημείωτη πρόταση ανταλλαγής για την απόκτηση του επιθετικού της Άστον Βίλα, Όλι Γουάτκινς, όπως αναφέρει το «Football Insider».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι «Μπλε» αναζητούν ενεργά ένα «9» που θα… κουβαλήσει την επιθετική της γραμμή και είναι έτοιμοι να κάνουν σημαντικές κινήσεις για να εξασφαλίσουν τον διεθνή Άγγλο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Τσέλσι και η Άστον Βίλα έχουν εμπλακεί σε εκτεταμένες διαπραγματεύσεις σχετικά με διάφορες μεταγραφές. Αρχικά, η Τσέλσι ενδιαφερόταν για τον Χον Ντουράν, ενώ η Βίλα κυνηγούσε τον Κόνορ Γκάλαχερ.

Τώρα, ο Γουάτκινς έχει γίνει ο πρωταρχικός στόχος της Τσέλσι, καθώς συνεχίζει την αναζήτηση νέου επιθετικού. Η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Γκάλαχερ μαζί με μετρητά για να εξασφαλίσει τον 28χρονο αυτό το καλοκαίρι.

Η Τσέλσι θέλει να προχωρήσει σε σημαντική ανταλλαγή

Η Τσέλσι έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με τις επιθετικές της επιλογές τις τελευταίες σεζόν. Η μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού, ο Νίκολας Τζάκσον, ήταν αξιοσημείωτα αναποτελεσματικός μπροστά στο τέρμα. Αντίθετα, ο Γουάτκινς ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν ως ο τέταρτος σκόρερ στην Premier League, πετυχαίνοντας 19 γκολ.

Επί του παρόντος σε διεθνή καθήκοντα, ο Γουάτκινς σκόραρε στον ημιτελικό του Euro 2024 κόντρα στην Ολλανδία, εξασφαλίζοντας τη θέση της Αγγλίας στον τελικό. Ο Γουάτκινς έχει πετύχει 59 γκολ σε 146 συμμετοχές στην Premier League, έχοντας διαπρέψει και στις χαμηλότερες κατηγορίες στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Η Τσέλσι παίρνει τον MVP του EURO – Με 50 εκατ. ευρώ… την αλλάζει επίπεδο!

Η επιδίωξη της Τσέλσι να αποκτήσει τον Γουάτκινς υπογραμμίζει την πρόθεσή της να ενισχύσει τις επιθετικές της επιλογές και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει εδώ και χρόνια στη θέση του κεντρικού επιθετικού. Αν τελικά όντως ολοκληρωθεί η ανταλλαγή, η Τσέλσι θα αποκτήσει έναν πολύ καλό επιθετικό που γνωρίζει το αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ η Άστον Βίλα θα προσθέσει στο ρόστερ της έναν παίκτη που ήθελε εδώ και καιρό.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version