Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νεύρα στην Γιουβέντους – Ο ηγέτης της… αποχώρησε χωρίς να πει ούτε «αντίο»!
Γιουβέντους

Νεύρα στην Γιουβέντους – Ο ηγέτης της… αποχώρησε χωρίς να πει ούτε «αντίο»!

Η Γιουβέντους έχει πολλά παράπονα από την στάση του Αντριέν Ραμπιό...

14.07.2024 | 16:38

Η Γιουβέντους κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Τιάγκο Μότα στον πάγκο και οι “μπιανκονέρι” θέλουν να φτάσουν ξανά στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός κόουτς της ομάδας στελεχώνει το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν και είχε ζητήσει την παραμονή του Αντριέν Ραμπιό. Έτσι η Γιουβέντους έκανε πρόταση στον Γάλλο σταρ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, καθώς το τρέχον έληξε πριν από μερικές μέρες…

Ο Γάλλος σταρ έχει στα χέρια του μια δυνατή πρόταση από τους Ιταλούς, όμως ΔΕΝ έχει δώσει καν απάντηση στον σύλλογο, με την συμπεριφορά του να κρίνεται τουλάχιστον αντιεπαγγελματική.

Το γεγονός πως έχει περάσει πέντε χρόνια στο Τορίνο, δεν φαίνεται να τον…συγκινεί και τόσο! Ο Ραμπιό δεδομένα δεν θα παραμείνει στην Γιουβέντους, με τον ίδιο να μην αποχαιρετάει καν τους συμπαίκτες του και το επιτελείο της ομάδας!

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, η Γιούβε πρόσφερε διετές συμβόλαιο στον Γάλλο, με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 8 εκατ. ευρώ. Ο Ραμπιό είχε υποσχεθεί να απαντήσει πριν καν ξεκινήσει το EURO, όμως… αθέτησε τα όσα είπε.

Την ίδια ώρα έχει στα χέρια του προσφορές από ομάδες της Ισπανίας και της Premier League και το κεφάλαιο Γιουβέντους, έκλεισε οριστικά για τον 29χρονο μέσο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version