Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι, το μεγαλείο του: Ετοιμάζει ακόμη ένα μεγάλο ρεκόρ στο Copa America!
Copa America 2024

Μέσι, το μεγαλείο του: Ετοιμάζει ακόμη ένα μεγάλο ρεκόρ στο Copa America!

Ο Λιονέλ Μέσι στον τελικό της Αργεντινής με την Κολομβία για το Copa America μπορεί να γράψει ιστορία απλά και μόνο αν αγωνιστεί!

14.07.2024 | 11:43

Ο Λιονέλ Μέσι είναι η ιστορία της Αργεντινής τα τελευταία χρόνια. Σε κάθε επίπεδο. Ειδικά από το καλοκαίρι του 2021 και έπειτα ό,τι τελικό έχει παίξει μαζί της τον έχει πάρει και έχει σηκώσει τις πιο βαριές κούπες που θα μπορούσε να σηκώσει! Αλλά δεν θέλει να σταματήσει εκεί. Η πορεία του προς την κορυφή δεν του το επιτρέπει άλλωστε.

Η «αλμπισελέστε» θα δώσει ακόμη έναν τελικό. Αυτή τη φορά θα έχει αντίπαλο την Κολομβία και όχι τη Βραζιλία ή την Ουρουγουάη, όπως τις πιο πολλές φορές κατά το παρελθόν.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Η Άστον Βίλα παίρνει άμεσα ένα από τα καλύτερα χαφ της Premier League!

Ο Λιονέλ Μέσι γνωρίζει από πρώτο χέρι τι χρειάζεται σε τέτοιες βραδιές, ώστε το τελικό σφύριγμα να σε βρει με την κούπα στα χέρια. Άλλωστε έχει δώσει το «παρών» σε ακόμη τέσσερις τελικούς του Copa America (2007, 2015,2016, 2021). Ωστόσο, ο Αργεντινός (που όπως όλα δείχνουν παρά έναν τραυματισμό του θα είναι βασικός) αρκεί απλά και μόνο να πατήσει το χορτάρι για να γράψει ιστορία.

Αν και εφόσον αυτό συμβεί, τότε θα πρόκειται για τον μοναδικό παίκτη στην ιστορία του θεσμού που θα έχει αγωνιστεί σε πέντε τελικούς! Κανείς άλλος ποτέ ξανά δεν είχε πετύχει κάτι ανάλογο σαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Όμως, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος κατά καιρούς και κατά τη διάρκεια του τουρνουά το πιο σημαντικό για εκείνον δεν είναι τα προσωπικά ρεκόρ. Αλλά η Αργεντινή να κατακτήσει το Copa America. Μόνο αυτό θα του δώσει χαρά και θα τον ολοκληρώσει! 

Λιονέλ Μέσι: Ο πραγματικός ηγέτης της Αργεντινής!

Πριν έρθουν οι κούπες, οι χαρές και η καταξίωση ο Λιονέλ Μέσι είχε και έχει να αντιμετωπίσει τρομερή πίεση. Όχι μόνο από την ομάδα της Αργεντινής, αλλά κυρίως από τους συμπατριώτες του που είχαν ενστάσεις για το αν μπορεί να γίνει ο ηγέτης της εθνικής ομάδας.

Η πορεία και η αποτελεσματικότητα του 37χρονου έδειξαν ότι αυτός ήταν και παραμένει ο εκλεκτός!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Copa America 2024
Exit mobile version