ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ετοιμάζεται μεγάλη επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης: Καλά νέα για Αλάμπα!
Ρόι Κιν για Κριστιάνο: «Παραμένει ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου»
Άπειρα respect σε Ράις: «Δεν πανηγύρισα… Σεβάστηκα τη μνήμη των πεθαμένων παππούδων μου»
Απίθανος Αντσελότι: «Τελευταία μου δίνουν το χειρότερο δώρο…Μασημένες τσίχλες!»
Εθνική ομάδα: Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και… καυτό Ιωαννίδη! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Κεφαλιά… κανονιά από τον Ιωαννίδη για το 3-0! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Απλά και όμορφα το 2-0 με τον Κουλιεράκη! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Ο Ιωαννίδης είπε… ευχαριστώ για το δώρο και έκανε το 1-0! (vid)
Μαρτίνες: «Πρότυπο για κάθε νέο παιδί ο Κριστιάνο και ο Πέπε!»
Εθνική ομάδα: Αυτούς διάλεξε ο Γιοβάνοβιτς κόντρα στη Φινλανδία!
Ομορφιές στο Ντόρτμουντ: Αντίο στον Χούμελς, επιστροφή Κλοπ και χορταστικό φιλικό με 9 γκολ!
Ιρλανδία – Αγγλία: Ράις και Γκρίλις σκόραραν κόντρα στην παλιά τους εθνική! (vids)
Ξανά πόλος έλξης η Σαουδική Αραβία – Οι κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού!
Δεν είναι για όλους η Μπαρτσελόνα: Οι «σπόντες» του Βίτορ Ρόκε
MARCA: Γίνεται «Μίδας» στην Αγγλία ο Χάαλαντ με… ανοιχτή πόρτα για Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Copa America 2024

Άλλα… κόλπα στο Copa America η Αργεντινή: Το πήρε και αυτό!

Το 16ο Copa America στην ιστορία της κατέκτησε η Αργεντινή, όπου στον τελικό νίκησε 1-0 την Κολομβία στην παράταση!

Άλλα… κόλπα στο Copa America η Αργεντινή: Το πήρε και αυτό!

Campeones! Campeones! Η Αργεντινή έγραψε και πάλι ιστορία στα γήπεδα των ΗΠΑ! Οι παίκτες της «αλμπισελέστε» επικράτησαν 1-0 της Κολομβίας (στην παράταση, κανονική διάρκεια 0-0) στον τελικό του Copa America 2024, χάρη στο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 113′ και έτσι κατέκτησαν για 16η φορά στην ιστορία τους τον εν λόγω τίτλο! Έτσι, ξεπέρασαν την Ουρουγουάη και είναι πλέον μόνοι πρώτοι στην κορυφή των κατακτήσεων.

Η παρέα του Χάμες Ροντρίγκες όσο και αν προσπάθησε, παρά τις ευκαιρίες της δεν είχε το γκολ και έτσι έχασε το παιχνίδι και το σερί της που ήταν αήττητη σε 28 ματς!

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές ήταν η αλλαγή του Λιονέλ Μέσι στο 67′. Ο Αργεντινός επιθετικός τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο και έτσι βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο. Αλλά με το που έκατσε στον πάγκο έβαλε τα κλάματα. Όπως και όταν ο Άνχελ Ντι Μαρία βγήκε αλλαγή!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο τελικός του Copa America από τα πρώτα λεπτά του κιόλας έδειξε ότι πρόκειται να είναι έτσι όπως τον περίμεναν και τον φανταζόντουσαν οι περισσότεροι. Η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω, δύο καλές φάσεις από την Κολομβία και δυνατά μαρκαρίσματα. Ωστόσο, ο ρυθμός από το 20ο λεπτό και αργότερα έπεσε για τα καλά με το ματς να θυμίζει περισσότερο τον τελικό του Euro μεταξύ της Ισπανίας και της Αγγλίας και όχι αυτό που είχαν ξεκινήσει οι δύο ομάδες να παρουσιάζουν.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μετά από δυνατή κόντρα, ο Μέσι έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας ότι πόναγε αρκετά. Παρόλα αυτά δεν ήθελε να βγει αλλαγή, αλλά να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει ακόμη έναν τίτλο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κολομβία ήταν πάλι αυτή που μπήκε πιο δυνατά με τον Φαρίας να κάνει ένα σουτ από πλάγια θέση και την μπάλα να καταλήγει για λίγο έξω.

Στο 67′ ήρθε το άδοξο αντίο του Μέσι. Ο έμπειρος στράικερ έπεσε κάτω, δείχνοντας ότι δεν είχε ξεπεράσει πλήρως το χτύπημα του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι, αυτή τη φορά ζήτησε αλλαγή και όταν πήγε στον πάγκο έβαλε τα κλάματα. Μία εικόνα που πραγματικά συγκλονίζει. Η Αργεντινή με τον Νίκο Γκονζάλες στη θέση του Μέσι έδειξε να είναι πιο γρήγορη και πιο παραγωγική από τη μέση και μπροστά. Έτσι, με τον Γκονζάλες είχε κάποιες καλές στιγμές όχι όμως κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό.

Έτσι, το 0-0 έμεινε ως το τέλος των 90 λεπτών και οδηγήθηκε στην παράσταση. Εκεί ο ρυθμός ήταν καλύτερος, παρά τα πολλά και σχεδόν συνεχόμενα φάουλ από τους 22 παίκτες που έδειχναν ότι έχουν αγωνία για την έκβαση του αγώνα. Στο 108′ ο Ντι Μαρία έκανε μία σέντρα σουτ από τα δεξιά, αλλά, ο Λαουτάρο Μαρτίνες για λίγο δεν βρήκε την μπάλα!  Στο 113′ ο Λαουτάρο εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα της Κολομβίας και την εξαιρετική πάσα του Λο Σέλσο και με ιδανικό τελείωμα έκανε το 1-0 για την Αργεντινή!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ