Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Μέσι «έριξε» το Instagram με τη φωτογραφία και το μήνυμά του! (pic)
Copa America 2024

O Μέσι «έριξε» το Instagram με τη φωτογραφία και το μήνυμά του! (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι γιόρτασε με την ψυχή του την κατάκτηση του Copa America με την εθνική ομάδα της Αργεντινής κόντρα στην Κολομβία.

15.07.2024 | 18:14

Ο Λιονέλ Μέσι στον τελικό του Copa America δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ. Ή να δώσει κάποια ασίστ. Παρόλα αυτά το φινάλε ήταν γλυκό και θετικό για τον ίδιο, όσο και για την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Ο 37χρονος στράικερ έγινε αλλαγή στο 67′ όταν δεν μπορούσε να παίξει άλλο, λόγω ενός τραυματισμού του στον αστράγαλο. Κάτι που έφερε δάκρυα και συγκίνηση με το που έκατσε στον πάγκο.

Ο Λιονέλ Μέσι, όμως, είδε τον Λαουτάρο Μαρτίνες στο 113′ να κάνει το 1-0 και να δίνει εν τέλει τη νίκη και την κούπα στη χώρα του. Μία στιγμή που ήταν σημαντική τόσο για τον επιθετικό της Ίντερ, όσο και για τον συμπαίκτη του που το χάρηκε με την καρδιά του από τον πάγκο!

Γι΄αυτό τον λόγο μερικές ώρες αργότερα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον ίδιο και την κούπα και ένα απλό μήνυμα!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΛΙ: Τα δάκρυα του Λιονέλ Μέσι την ώρα και τη στιγμή που έγινε αλλαγή στον τελικό του Copa America

Ιδού το μήνυμα του Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Copa America με την Αργεντινή:

«Ακόμα μία κούπα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Copa America 2024
Exit mobile version