Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρελό στατιστικό: Ο 17χρονος Γιαμάλ πλησιάζει με μόλις ένα EURO το ρεκόρ του Κριστιάνο (stats)
EURO 2024

Τρελό στατιστικό: Ο 17χρονος Γιαμάλ πλησιάζει με μόλις ένα EURO το ρεκόρ του Κριστιάνο (stats)

Ο απίθανος Λαμίν Γιαμάλ ολοκλήρωσε το πρώτο EURO της καριέρας του με την κούπα στα χέρια και μια επίδοση που προκαλεί τρόμο στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

15.07.2024 | 10:24

Ισπανία βγαλμένη από τα πιο όμορφα όνειρα των οπαδών της! Οι «Φούριας Ρόχας» με… πατημένο το γκάζι από την αρχή μέχρι το τέλος έφθασαν στην κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Σμπαράλιασαν κάθε άμυνα που βρέθηκε στο διάβα τους και δικαίως είναι οι νέοι κάτοχοι του EURO.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε παρουσίασε μια εξαιρετική ομάδα στα γήπεδα της Γερμανίας. Ένα σύνολο με αρχές στο παιχνίδι του και μπόλικο ταλέντο σε όλες τις γραμμές. Ανάμεσα στα αστέρια που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στο EURO2024 ήταν αναμφίβολα ο Λαμίν Γιαμάλ. Ο νεαρός διέλυσε κάθε στατιστική που βρέθηκε στο διάβα του. Είναι ο νεότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει στη διοργάνωση. Είναι ο νεότερος ποδοσφαιριστής που κατακτά το EURO. Και πολλά πολλά ακόμη!

Διάβασε επίσης: Ισπανία – Αγγλία: Η «Ρόχα» το είπε και το έκανε (vid)

Η μαγική επίδοση του Γιαμάλ που τρομάζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει στον μεγάλο τελικό με την Αγγλία όμως η παρουσία του στον αγώνα ήταν καταλυτική για τη «Ρόχα». Ο 17χρονος – πλέον – Λαμίν Γιαμάλ ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Νίκο Γουίλιαμς για το 1-0 της Ισπανίας. Με αυτή την τελική πάσα, ο αστέρας της Μπαρτσελόνα έφθασε τις τέσσερις σε τελική φάση EURO. Στο πρώτο EURO της καριέρας του σημείωσε ένα εκπληκτικό στατιστικό.

Να θυμίσουμε πως το ρεκόρ με τις περισσότερες ασίστ σε τελική φάση EURO κατέχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με επτά. Να σημειωθεί όμως εδώ πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει φθάσει σε αυτό το νούμερο παίζοντας σε έξι τουρνουά. Για τον Γιαμάλ είναι μόλις το πρώτο και έχει κάνει παραπάνω από τη μισή δουλειά. Απίθανα πράγματα από τον μικρό!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2024
Exit mobile version