Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Μπαπέ πρόδωσε τον παίκτη που πήρε τον αριθμό του Κρόος (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

O Μπαπέ πρόδωσε τον παίκτη που πήρε τον αριθμό του Κρόος (pic)

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Ο αριθμός της φανέλας του Τόνι Κρόος πηγαίνει σε πολύ καλά χέρια!

16.07.2024 | 13:04

Ημέρα αφιερωμένη στον Κιλιάν Μπαπέ η σημερινή! Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει σήμερα την τιμητική του καθώς από στιγμή σε στιγμή θα βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο του Σαντιάγκο Μπερναμπέου και θα αποθεωθεί από το νέο του κοινό. Αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης. Της νέας του ομάδας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Από νωρίς το πρωί ο Μπαπέ έχει πιάσει… δουλειά! Ξεκίνησε με τα εργομετρικά τεστ, συνέχισε με τις υπογραφές του νέου του συμβολαίου και τώρα ετοιμάζεται για την παρουσίαση. Λίγο πριν ο Γάλλος επιθετικός βρεθεί στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή στον αγωνιστικό χώρο του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα αποδυτήρια της ομάδας του. Η φανέλα με το νούμερο «9» είναι πλέον δικιά του. Το 9 περίμενε καρτερικά έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Διάβασε επίσης: «Ταύρος» ο Μπαπέ – Πέρασε… αέρας τα εργομετρικά τεστ της Ρεάλ Μαδρίτης (pics&vids)

Στον Βαλβέρδε η φανέλα του Τόνι Κρόος

Καθώς περπατούσε ο Κιλιάν Μπαπέ στον χώρο των αποδυτηρίων, εμφανίστηκε η φανέλα με τον αριθμό «8». Αυτή που επί χρόνια φόρεσε και τίμησε όσο λίγοι ο Τόνι Κρόος. Ο Γερμανός μέσος ολοκλήρωσε τη μακρά θητεία του στη «Βασίλισσα» και πρόσφατα κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Διάδοχός του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτός δηλαδή που θα φορέσει φέτος τη φανέλα με το «8» στην πλάτη θα είναι ο Φεντερίκο Βαλβέρδε. Αυτό φάνηκε από την κάμερα τη στιγμή που κατέγραφε τις κινήσεις του Μπαπέ στα αποδυτήρια. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκε αυτό που είχε ειπωθεί εδώ και αρκετές ημέρες. Ο Ουρουγουανός μέσος θα επιχειρήσει να μπει στα… παπούτσια του Γερμανού. Να προσφέρει και φέτος τις υπηρεσίες του στην αγαπημένη του Ρεάλ και να προσπαθήσει να καλύψει το τεράστιο κενό που δημιουργεί η απουσία του Κρόος!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version