Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρώτο θέμα στην Κολομβία τα δάκρυα του Χάμες Ροντρίγκες! (pics)
Φώτο Ημέρας

Πρώτο θέμα στην Κολομβία τα δάκρυα του Χάμες Ροντρίγκες! (pics)

Ο Χάμες Ροντρίγκες μόνο ψύχραιμα δεν πήρε την ήττα της Κολομβίας από την Αργεντινή στον τελικό του Copa America 2024.

16.07.2024 | 16:30

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν πραγματικά ένας από τους πιο μεγάλους πρωταγωνιστές του Copa America στα γήπεδα των ΗΠΑ. Ο έμπειρος μέσος έδειξε γιατί μέχρι και σήμερα θεωρείται ο ηγέτης της εθνικής ομάδας της Κολομβίας με τις εμφανίσεις του.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός συνδύασε υποδειγματικά το θέαμα με την αποτελεσματικότητα. Χάρη στις έξι ασίστ του κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον τελικό του τουρνουά. Εκεί βρήκε μπροστά του την εθνική ομάδα της Αργεντινής με τους Άνχελ Ντι Μαρία και Λιονέλ Μέσι. Αν και τη διαφορά σε αυτό το παιχνίδι έκανε ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 113′ με το τέρμα του για το τελικό 1-0.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΑΝΑ: Η στιγμή που ο Κιλιάν Μπαπέ τρέλανε τον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Χάμες Ροντρίγκες τελείωσε το τουρνουά με έξι τελικές πάσες. Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά από άλλον παίκτη κατά τη διάρκεια ενός μόνο Copa America. Παρόλα αυτά στο τέλος της διαδρομής και μετά το ματς με την Αργεντινή δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά του και ας το προσπάθησε πολύ!

Αποτέλεσμα; Οι παρακάτω εικόνες να γίνουν viral στην Κολομβία, όπου ο κόσμος τον αγαπάει ακόμα περισσότερο μετά την προσπάθεια που κατέβαλε.

Ιδού οι φωτογραφίες που έκαναν viral τον Χάμες Ροντρίγκες στην Κολομβία:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version