Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα τέσσερα φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας
EURO 2024

Τα τέσσερα φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας

Το έγκυρο SkySports δημιούργησε μια μίνι λίστα με τέσσερα ονόματα προπονητών που εξετάζει σοβαρά η Αγγλία!

16.07.2024 | 13:59

Καλά καλά δεν πρόλαβε να χαιρετήσει ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ και ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια για τη διαδοχή του. Ο 53χρονος προπονητής αποδέχθηκε την μοίρα του. Μετά από οκτώ χρόνια πορείας στην Εθνική Αγγλίας, μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες να φέρει μια επιτυχία στην χώρα, αποφάσισε να παραιτηθεί και να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τα «Τρία Λιοντάρια». Μπορεί η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να ήθελε την παραμονή του όμως εκείνος αποφάσισε πως το καλύτερο και για τις δύο πλευρές είναι το διαζύγιο. Ο Σάουθγκειτ αποχωρεί και δίνει τη σκυτάλη στον επόμενο προπονητή – διαχειριστή αυτής της ομάδας. Η Αγγλία καλείται να βρει τον νέο της προπονητή. Αυτόν που θα εμπνεύσει, θα συσπειρώσει και εν τέλει θα βάλει το λιθαράκι προκειμένου να έρθει η πολυπόθητη επιτυχία στη χώρα.

Διάβασε επίσης: Τέλος ο Σάουθγκειτ από την Εθνική Αγγλίας

Οι επικρατέστεροι για τη διαδοχή στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας

Το έγκυρο ρεπορτάζ του βρετανικού SkySports φέρνει τέσσερα ονόματα στο προσκήνιο! Τέσσερις προπονητές που αυτή τη χρονική στιγμή παρουσιάζονται ως οι επικρατέστεροι για να πάρουν τη θέση του Σάουθγκειτ. Πρόκειται για τους Έντι Χάουι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Γκράχαμ Πότερ και Λι Κάρσλει. Ο τελευταίος είναι ο νυν προπονητής της Αγγλίας της K21.

Οι τρεις πρώτοι είναι ευρέως γνωστοί. Ο Έντι Χάουι προπονεί την Νιούκαστλ. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρίσκεται χωρίς δουλειά όμως έχει εμπειρία στην Premier League. Τελευταίος στην 3αδα ο Γκράχαμ Πότερ με πέρασμα από την Τσέλσι όσον αφορά το κορυφαίο επίπεδο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2024
Exit mobile version