Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει να τρελάνει την Ισπανία η Μπαρτσελόνα: «Χτυπάει» τον Όλμο!
Μπαρτσελόνα

Θέλει να τρελάνει την Ισπανία η Μπαρτσελόνα: «Χτυπάει» τον Όλμο!

O Ντάνι Όλμο είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «Sport».

16.07.2024 | 22:10

Ο Ντάνι Όλμο ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας. Το τουρνουά δεν ξεκίνησε με τον νεαρό χαφ ως βασικό στα πλάνα των «φούριας ρόχας». Όμως, ο τραυματισμός του Πέδρι στο παιχνίδι με τη Γερμανία ήταν αρκετός, ώστε να του ανοίξει διάπλατα μία θέση στην αρχική 11αδα.

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Με τα γκολ και τις ασίστ του έδειξε σε όλη την Ευρώπη ότι όταν έχει κέφια καμία άμυνα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Ότι είναι ένας από τους καλύτερους μέσους στο να δημιουργούν, αλλά και να εκτελούν. Γι’ αυτό τον λόγο ολοένα και περισσότερες ομάδες προσέγγισαν τη Λειψία, ώστε να ρωτήσουν για την τιμή του και κατά πόσο εύκολο είναι να τον αποκτήσουν ή όχι. Μία από αυτές ήταν και η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «SPORT».

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΑΝΑ: Η στιγμή που ο Κιλιάν Μπαπέ τρέλανε τον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ντάνι Όλμο είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στους Καταλανούς. Παρόλα αυτά για να συμβεί κάτι τέτοιο εκείνοι πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Την ώρα και τη στιγμή, όπου τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου ναι μεν είναι καλύτερα σε σχέση με πριν από ένα ή δύο χρόνια. Αλλά τα προβλήματα παραμένουν μεγάλα.

Μόνο έτσι μπορεί να πάει ο Όλμο στην Μπαρτσελόνα

Λογικό είναι η Μπάρτσα να κοιτάξει την καλύτερη δυνατή λύση με βάση τη βασική οικονομική αρχή. Δηλαδή να επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τον πιο οικονομικό τρόπο. Για να το πράξει αυτό η Μπαρτσελόνα του Χάνσι Φλικ θα πρέπει πρωτίστως να αδειάσει μια θέση από το ρόστερ της. Και για να έρθει ο Όλμο, ίσως αποχωρήσει ο Ιλκάι Γκουντογκάν. Βέβαια, δεν μιλάμε για ισόποσα στοιχεία αν δούμε τους δυο παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Όλμο είναι αρκετά νεότερος του Γκουντογκάν και αρκετά πιο ακριβός. Στα 50 εκατομμύρια ευρώ ορίζεται η τιμή του πρώτου, ενώ ο 33χρονος πρώην άσος της Μάντσεστερ Σίτι κοστίζει 15 εκατ. ευρώ. Ακόμα κι έτσι δηλαδή οι «μπλαουγκράνα» οφείλουν να καταβάλλουν μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Εκτός φυσικά αν πουλήσουν άλλον παίκτη…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version