Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρεις Γάλλοι της Τσέλσι διέγραψαν τον Έντσο Φερνάντες από το Instagram! (pic)
Τσέλσι

Τρεις Γάλλοι της Τσέλσι διέγραψαν τον Έντσο Φερνάντες από το Instagram! (pic)

Η ντροπιαστική συμπεριφορά του Έντσο Φερνάντες προς τους Γάλλους διεθνείς, αποφέρει και συνέπειες...

16.07.2024 | 22:51

Σε μια πράξη που σίγουρα θα μετανιώσει σύντομα προέβη ο Έντσο Φερνάντες. Ο πρωτεργάτης της ρατσιστικής επίθεσης μερίδας ποδοσφαιριστών της Εθνικής Αργεντινής στην Εθνική Γαλλίας και δη τον Κιλιάν Μπαπέ. Διότι αυτός ξεκίνησε το live βίντεο με το παραλήρημα των συμπαικτών του προς τους «τρικολόρ».

Ο Αργεντίνος διεθνής μέσος της Τσέλσι όμως θα έχει μπελάδες πια. Μιας και το βίντεο αυτό έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Όταν ένας ποδοσφαιριστής και ειδικά τόσο διάσημος όσο ο Έντσο Φερνάντες προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, δεκάδες χιλιάδες κόσμος παρακολουθεί αρχικά. Έπειτα εκατοντάδες, εκατομμύρια και πάει λέγοντας.

Μπελάδες για Έντσο στην Τσέλσι

Η κίνηση αυτή δεν άργησε να φτάσει και στα κινητά τηλέφωνα ορισμένων Γάλλων συμπαικτών του στην Τσέλσι. Όπως ήταν λογικό, θίχτηκαν οι Ντισασί, Μάλο Γκουστό και Φοφανά με τα καμώματα του συμπαίκτη τους. Έτσι, αποφάσισαν να του κάνουν ένα ωραιότατο delete από τα social media τους και δη από το Instagram τους. Φυσικά, αυτό δεν θα τελειώσει εδώ μιας και αναμένουμε την επίσημη αντίδραση της Τσέλσι για τα όσα συνέβησαν στο πούλμαν της Εθνικής Αργεντινής. Αυτά φυσικά δεν τα σκεφτόταν ο Έντσο όταν τα έκανε και πόσο μάλλον σε κοινή θέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version