Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βίντεο-ντροπή για την Αργεντινή, ρατσιστικά συνθήματα κατά Μπαπέ!
Copa America 2024

Βίντεο-ντροπή για την Αργεντινή, ρατσιστικά συνθήματα κατά Μπαπέ!

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που ανάρτησε ο Έντσο Φερνάντες και δείχνει τους παίκτες της Αργεντινής να βρίζουν τον Μπαπέ και τη Γαλλία!

16.07.2024 | 21:31

Κάθε άλλο παρά επαγγελματική συμπεριφορά επέδειξε η Αργεντινή και οι διεθνείς της ποδοσφαιριστές. Μιας και προέβησαν σε ύβρεις κατά του Κιλιάν Μπαπέ και της Εθνικής Γαλλίας. Σε ζωντανή μετάδοση που έκανε ο Έντσο Φερνάντες στα social media, οι διεθνείς της Αλμπισελέστε τραγούδησαν ρατσιστικά και ξενοφοβικά συνθήματα μέσα στο πούλμαν της ομάδας με στόχο τους Γάλλους «ομόλογούς» τους και την καταγωγή τους.

Μερικά λόγια από όσα έλεγαν οι διεθνείς παίκτες της Αργεντινής ήταν: «Παίζουν για τη Γαλλία αλλά είναι από την Αγκόλα. Η μητέρα του είναι Νιγηριανή, ο πατέρας του Καμερουνέζος, αλλά στο διαβατήριο: Γαλλικά.»

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η αντίδραση της γαλλικής ομοσπονδίας:

Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FFF) θα επικοινωνήσει με τη FIFA εξαιτίας ενός βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο οι παίκτες της Αργεντινής τραγουδούν ρατσιστικό τραγούδι προς τους παίκτες της γαλλικής ομάδας, όπως αναφέρει το AFP από πηγή κοντά στο FFF.

H FFF θα επικοινωνήσει με την ομοσπονδία της Αργεντινής και τη FIFA, με την επιφύλαξη άλλων μέτρων που θα ακολουθήσουν, ανέφερε αυτή η πηγή. Από το απόγευμα της Δευτέρας, ένα βίντεο κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ορισμένοι παίκτες της Αργεντινής -που πανηγυρίζουν τη νίκη τους στον τελικό του Copa America, συμπεριλαμβανομένου του μέσου Έντσο Φερνάντες, φωνάζουν ρατσιστικά λόγια με στόχο τους «Μπλε».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Copa America 2024
Exit mobile version