Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γιαμάλ άλλαξε νούμερο στην Μπαρτσελόνα και βαδίζει επίσημα στα χνάρια του Μέσι! (pic)
Μπαρτσελόνα

Ο Γιαμάλ άλλαξε νούμερο στην Μπαρτσελόνα και βαδίζει επίσημα στα χνάρια του Μέσι! (pic)

Ο Λαμίν Γιαμάλ αποφάσισε να αλλάξει αριθμό φανέλας στην Μπαρτσελόνα και να πάρει έναν παλιό του Λιονέλ Μέσι.

17.07.2024 | 19:33

Την περασμένη σεζόν, ο Λαμίν Γιαμάλ αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα με το νούμερο 27. Αλλά τώρα, αφού έγινε πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του Λιονέλ Μέσι. Ο Γιαμάλ οδήγησε την εθνική ομάδα της Ισπανίας στον τίτλο του Euro 2024, ενισχύοντας περαιτέρω τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο 17χρονος παίκτης της Μπαρτσελόνα βλέπει την καριέρα του να εξελίσσεται και κάνει τα απαραίτητα βήματα εκτός γηπέδου για να την ενισχύσει.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Ο 17χρονος άσος αποφάσισε να αλλάξει νούμερο στη φανέλα του στην Μπαρτσελόνα και επέλεξε το «19» που στο παρελθόν φόρεσε ο Λιονέλ Μέσι. Αρχικά ο «pulga» στην Μπάρτσα είχε το «30», έπειτα πήρε το «19» και τελείωσε τη θητεία του με το «10». Αυτό σημαίνει πως ο Βίτορ Ρόκε θα αλλάξει αριθμό, αφού είχε το συγκεκριμένο νούμερο στη φανέλα του την περασμένη σεζόν. Μένει να δούμε, εάν ο 17χρονος θα έχει και την ανάλογη εξέλιξη, με αυτή του Λιονέλ Μέσι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version