Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κρόος για Κριστιάνο: «Ο κόσμος δεν ξέρει πόσο έχει δουλέψει αυτός ο τύπος»
Ρεάλ Μαδρίτης

Κρόος για Κριστιάνο: «Ο κόσμος δεν ξέρει πόσο έχει δουλέψει αυτός ο τύπος»

Ο Τόνι Κρόος είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο και όσα έχει πετύχει!

18.07.2024 | 17:51

Ο Τόνι Κρόος πριν από μερικές εβδομάδες πήρε μία σημαντική και δύσκολη απόφαση για εκείνον και το μέλλον του. Να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο Γερμανός τα σήκωσε σχεδόν όλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Champions League. Ήθελε να πράξει κάτι αντίστοιχο και με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ωστόσο, η Ισπανία του χάλασε τα σχέδια.

Βέβαια, ο 34χρονος μέσος δεν είχε σκοπό να αλλάξει την απόφασή του. Έτσι, κρέμασε τα παπούτσια του και πλέον απολαμβάνει τον χρόνο του με τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Άλλωστε, όπως είχε πει τόσες φορές ο ίδιος σε δηλώσεις του οι συνεντεύξεις του η οικογένειά του ήταν και παραμένει η μεγαλύτερη προτεραιότητά του.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ: Ο Κιλιάν Μπαπέ θύμισε στην επίσημη παρουσίασή του όσο ποτέ ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Τόνι Κρόος με δηλώσεις του θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα όσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος φορ άκουσε και ακούει πολλά όσον αφορά τα παιχνίδια που έκανε στο Euro της Γερμανίας με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας , τονίζοντας ότι ήταν και παραμένει θρύλος για αρκετούς λόγους!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Τόνι Κρόος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Ένα από τα αγαπημένα μου παραδείγματα αθλητών που έχουν διαπρέψει με την σκληρή τους δουλειά είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό που βλέπει ο κόσμος για εκείνον είναι ότι σκοράρει πολλά γκολ και οδηγεί γρήγορα αυτοκίνητα. Η αλήθεια είναι ότι επί σειρά ετών ήμουν γείτονάς του και μπορώ να σας πω ότι έχει πολλά σπορ αμάξια. Εγώ έχω μόνο ένα (γέλια).

Κάθε φορά που πήγαινα το πρωί στην προπόνηση το αμάξι του ήταν ήδη εκεί. Κάθε απόγευμα που έφευγα από εκεί το αμάξι του ήταν ακόμα εκεί πέρα. Όλα όσα έχει πετύχει είναι λόγω της φιλοδοξίας που έχει και λόγω του ότι δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Ωστόσο, ο πιο πολύς κόσμος βλέπει το τελικό “προϊόν” και στην κατάσταση που έχει φτάσει. Όχι την σκληρή δουλειά που έχει ρίξει», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version