Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νέα… επίθεση στον Ένζο Φεράντες:«Στην Αργεντινή δεν είμαστε ρατσιστές φίλε»
Copa America 2024

Νέα… επίθεση στον Ένζο Φεράντες:«Στην Αργεντινή δεν είμαστε ρατσιστές φίλε»

Ο ΜακΆλιστερ ξέσπασε κατά του συμπατριώτη του, μετά τα όσα δήλωσε...

18.07.2024 | 23:34

Σάλος έχει ξεσπάει μετά τα ρατσιστικά σχόλια του Ένζο Φερνάντες κυρίως κατά του Κίλιαν Μπαπέ, με τους Γάλλους να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι και θυμωμένοι με τα λεγόμενα του σούπερ σταρ της Τσέλσι!

Ακόμα και οι συμπαίκτες του στέκονται εναντίον του, με τον ΜακΆλιστερ να απαντά σε ερώτηση δημοσιογράφου, τονίζοντας πως είναι ντροπιαστικό να λέγονται τέτοια συνθήματα, προσπαθώντας παράλληλα να σταθεί στο πλευρό του συμπατριώτη του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ΜακΆλιστερ για τον Ένζο:

«Πρέπει να είστε προσεκτικοί με το τι λέτε ή κάνετε, ειδικά στην Ευρώπη όπου είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από εδώ. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν είμαστε μια ρατσιστική χώρα, δεν έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για ρατσισμό τόσο πολύ.

“Ναι, είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, προφανώς. Ο Ένζο έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη και εξήγησε τι συνέβη. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά να πω. Γνωρίζουμε τον Enzo, ξέρουμε ότι δεν θα το έκανε ποτέ με κακές προθέσεις, δεν είναι αυτός ο τύπος , δεν είναι ρατσιστής.

«Είναι απλώς ένα άσμα που κόλλησε και  τίποτε άλλο.  Αλλά, όπως είπα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι ο Έντσο βγήκε, ζήτησε   συγγνώμη και αυτό, τελικά, πρέπει να εκτιμηθεί».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Copa America 2024
Exit mobile version