Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στην ΑΕΚ ο Λαμέλα!
ΑΕΚ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στην ΑΕΚ ο Λαμέλα!

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει από εδώ και πέρα ο Έρικ Λαμέλα, όπως αναφέρουν ολοένα και περισσότερα διεθνή ΜΜΕ.

18.07.2024 | 17:09

Ήταν γνωστό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Έρικ Λαμέλα. Πλέον είναι και οριστικό. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και πλέον είναι θέμα χρόνου για τον έμπειρο παίκτη να φορέσει τη φανέλα της ελληνικής ομάδας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ουριέλ Λουγκτ, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε δεχτεί πρόταση από την «Ένωση» εδώ και καιρό. Ωστόσο, ήθελε χρόνο για να σκεφτεί και να πάρει μία πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον του. Στη θετική απάντηση έπαιξε ρόλο και η σχέση του με τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος προσπάθησε να τον πείσει για το project που υπάρχει και γενικότερα για το πόσο αξίζει να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ: Ο Κιλιάν Μπαπέ θύμισε στην επίσημη παρουσίασή του όσο ποτέ ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η ΑΕΚ περίμενε καρτερικά τον παίκτη και εκείνος εν τέλει απάντησε θετικά στην πρότασή της. Μία πρόταση που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο με το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Έρικ Λαμέλα να έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2027. Πλέον έχει μείνει μόνο το τυπικό κομμάτι, ώστε ο Αργεντινός παίκτης να περάσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version