Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πλήγμα με τον βασικό πορτιέρο της Ισπανίας – Επιστρέφει τον χειμώνα!
Μπιλμπάο

Πλήγμα με τον βασικό πορτιέρο της Ισπανίας – Επιστρέφει τον χειμώνα!

Κακά νέα έρχονται από την Ισπανία σχετικά με τον βασικό τερματοφύλακα της Ισπανίας και της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

19.07.2024 | 18:31

O Ουνάι Σιμόν τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι του και θα χάσει περισσότερα από 25 παιχνίδια με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την εθνική Ισπανίας! Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα (19/7) το πρωί από το νοσοκομείο La Luz, όπου χειρουργήθηκε χθες για τραυματισμό στον καρπό, θα περάσει δύο μήνες με τον δεξί του καρπό ακινητοποιημένο και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την αποκατάσταση με κίνδυνο να μην είναι διαθέσιμος μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Θα έχει-όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca»- μια περίοδο ξεκούρασης πριν ξεκινήσει μια μακρά αποθεραπεία και δεν θα θα μπορεί να επιστρέψει για διάστημα μεταξύ τεσσάρων και πέντε μηνών.




Ο Βάσκος πορτιέρο έχει αφιερώσει μέχρι στιγμής σχεδόν όλη την καριέρα του στην Μπιλμπάο. Με διάλειμμα δυο ετών (2014-16) όπου είχε πάει δανεικός στην ερασιτεχνική Μπασκόνια. Η εν λόγω ομάδα στο μπάσκετ κατά κύριο λόγο είναι πιο γνωστή και δυνατή μιας και συμμετέχει ανελλιπώς στην Eυρωλίγκα με διάφορα μάλιστα ονόματα κατά το παρελθόν.

Στα 27 του ο Σιμόν ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ισπανίας στο πρόσφατο Euro. Όμως δυστυχώς για τον ίδιο, την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε και φυσικά τη «φούρια ρόχα», θα μείνει εκτός δράσης ως τον χειμώνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version