Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μόλις τα βρήκε με Τεν Χαγκ, ο Σάντσο μπήκε βασικός στο φιλικό της Γιουνάιτεντ (pic)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μόλις τα βρήκε με Τεν Χαγκ, ο Σάντσο μπήκε βασικός στο φιλικό της Γιουνάιτεντ (pic)

Ο Τζέιντον Σάντσο θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη Γιουνάιτεντ αφήνοντας πίσω τα κακώς κείμενα...

20.07.2024 | 19:23

Να αφήσει πίσω του όσα αρνητικά σχετίζονται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει ο Τζέιντον Σάντσο. Με τον Έρικ Τεν Χαγκ να τον βάζει βασικό σήμερα στο παιχνίδι με τη Ρέιντζερς, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας. Ο 25χρονος εξτρέμ θυμίζουμε πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός το δεύτερο μισό της σεζόν στην Ντόρτμουντ. Κάτι που ήθελε διακαώς, μιας και στο πρώτο εξάμηνο δεν έπαιξε παρά μόνο σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος με τους «κόκκινους διαβόλους». Κι αυτά τον Αύγουστο του 2023…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Σάντσο πλέον φορά τη νέα φανέλα της Γιουνάιτεντ με την οποία πρέπει πρωταγωνιστήσει αν θέλει να μπει και να διατηρηθεί στα πλάνα του Τεν Χαγκ. Αν φυσικά θελήσει να προσφέρει στην ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2026. Ειδάλλως, έχει ως το τέλος Αυγούστου να βρει νέα ομάδα ώστε να πωληθεί.

Το… αναγκαστικό restart του Σάντσο

Από 40 κύματα έχει περάσει η θητεία του Σάντσο στη Γιουνάιτεντ η αλήθεια είναι. Από το 2021 ο Άγγλος εξτρέμ έχει συμμετάσχει σε 82 ματς με την ομάδα του Μάντσεστερ σκοράροντας 12 γκολ, ενώ μετρά κι έξι ασίστ. Αφού η Ντόρτμουντ δεν τον αγόρασε, ο Σάντσο δεν μπορεί παρά να δουλέψει ώστε να βελτιώσει την εικόνα του και να «καθαρίσει» το όνομά του.

Προφανώς και ιδανικά ο ίδιος θα ήθελε η Μπορούσια να τον αγόραζε ώστε να παίζει σε ομάδα που πάντοτε είχε εξαιρετικές σχέσεις. Τώρα όμως θα πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου της Γιουνάιτεντ. Αυτού που θα πληρώσει εισιτήριο για να τον δει κι εκείνου που θα τον βλέπει από την τηλεόραση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version