Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Αλ Ιτιχάντ έκανε την ΤΕΛΕΙΑ προσφορά για την «σαΐτα» της Άστον Βίλα!
Premier League

Η Αλ Ιτιχάντ έκανε την ΤΕΛΕΙΑ προσφορά για την «σαΐτα» της Άστον Βίλα!

Η Αλ Ιτιχάντ τα έχει βρει σε όλα με την Άστον Βίλα για να κάνει δικό της άμεσα έναν από τους βασικούς επιθετικούς των Άγγλων.

20.07.2024 | 19:35

Η Αλ Ιτιχάντ το περασμένο καλοκαίρι έκανε πολλές και σημαντικές μεταγραφές. Παρόλα αυτά η πορεία της στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας δεν ήταν και τόσο καλή. Άλλοι έφυγαν, όπως πήγαν και κάποιοι άλλοι δεν βρήκαν ποτέ τα πατήματά τους, ώστε να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν.

Πλέον το επόμενο αστέρι που φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στην ομάδα από τη Σαουδική Αραβία είναι ο Μούσα Ντιαμπί. Ο έμπειρος εξτρέμ την περασμένη σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Άστον Βίλα. Κυρίως στο αγγλικό πρωτάθλημα. Γι’ αυτό τον λόγο πολλοί ήταν εκείνοι που τον είχαν στη μεταγραφική τους λίστα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Έμειναν μόνο τα τυπικά, ώστε η Άρσεναλ να αποκτήσει τον Καλαφιόρι!

Η Αλ Ιτιχάντ όχι μόνο τον είχε στα κιτάπια της. Αλλά έκανε και επίσημη πρόταση στον σύλλογο του Μπέρμιγχαμ. Αυτή αγγίζει τα 55 εκατομμύρια λίρες με τους Άγγλους να είναι έτοιμοι να δώσουν τα χέρια και να ανάψουν το πράσινο φως, ώστε ο ταλαντούχος ακραίος επιθετικός να φτιάξει τις βαλίτσες του και να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Μέσης Ανατολής.

Αλ Ιτιχάντ: Παίρνει έναν παίκτη που στα… ντουζένια του!

Δεν είναι μόνο η Αλ Ιτιχάντ. Πολλές ομάδες από τη Σαουδική Αραβία έχουν αγοράσει κατά καιρούς -ειδικά το περασμένο καλοκαίρι- παίκτες μεγάλους σε ηλικία, όμως, ήταν γεμάτοι από εικόνες και παραστάσεις.

Η επερχόμενη μεταγραφή του Μούσα Ντιαμπί δείχνει ότι η Αλ Ιτιχάντ θέλει να εξοπλίσει το ρόστερ της με ποδοσφαιριστές που πέρα από το ταλέντο τους έχουν όρεξη και θέλουν να εξελιχτούν όσο το δυνατόν γίνεται, παρά το γεγονός ότι είναι μακριά από την Ευρώπη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version