Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μετά από έναν χρόνο επιστρέφει στην Ισπανία ο Μπενζεμά
Saudi Pro League

Μετά από έναν χρόνο επιστρέφει στην Ισπανία ο Μπενζεμά

Πέρσι αποχώρησε από την Ισπανία, φέτος ο Καρίμ Μπενζεμά θα πάρει αεροπλάνο για να επιστρέψει ώστε να δώσει φιλικούς αγώνες.

20.07.2024 | 18:25

Ένα έτος και κάτι μετά την αποχώρησή του από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Καρίμ Μπενζεμά θα ξαναπαίξει στην Ισπανία, αλλά δεν θα βγάλει τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, θα δώσει φιλικούς αγώνες επί ισπανικού εδάφους και συγκεκριμένα σήμερα (20/7) με αντίπαλο την Ελτσε, στο Ολυμπιακό στάδιο Camilo Cano de la Nucia, στις 26 Ιουλίου με την Σεβίλη και στις 3 Αυγούστου με την Μπέτις.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As», μόνο 300… τυχεροί συνδρομητές της Ελτσε, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Αλ Ιτθιχάντ και να δουν διά ζώσης αγωνιζόμενο τον Γάλλο επιθετικός, ο οποίος έπαιξε για τελευταία φορά στα ισπανικά γήπεδα τον Ιούνιο του 2023 με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Θυμίζουμε πως ο Μπενζεμά το καλοκαίρι του 2023 είχε αποχωριστεί τη φανέλα της Ρεάλ μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα είχε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ειδικά μετά την αποχώρηση του Μαρσέλο έναν χρόνο πριν, ώστε να πάει ελεύθερος στον Ολυμπιακό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version