Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ούτε πάγκο με Νάπολι ο Όσιμεν, ξεκάθαρο μήνυμα Κόντε και η Παρί παραμονεύει
Νάπολι

Ούτε πάγκο με Νάπολι ο Όσιμεν, ξεκάθαρο μήνυμα Κόντε και η Παρί παραμονεύει

Φευγάτος από τη Νάπολι θεωρείται ο Βίκτορ Όσιμεν, μιας και στο σημερινό φιλικό με τη Μάντοβα δεν ήταν καν στην αποστολή.

20.07.2024 | 20:12

Είναι πολύ πιθανό αυτό το καλοκαίρι να δούμε τον Βίκτορ Όσιμεν να αλλάζει ομάδα. Ο Νιγηριανός διεθνής επιθετικός ναι μεν κάνει προετοιμασία με τη Νάπολι, αλλά θεωρείται φευγάτος. Ο Αντόνιο Κόντε μάλιστα, στο σημερινό φιλικό με τη Μάντοβα δεν τον έβαλε καν στην αποστολή, επιλέγοντας ως βασικό φορ τον Χεντίρα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Με το συμβόλαιό του να τελειώνει σε δυο χρόνια, ο Όσιμεν θα πρέπει να δει τι θα κάνει με το μέλλον του. Ειδικά από τη στιγμή που στη Νάπολη αναμένεται σύντομα ο Ρομέλου Λουκάκου ώστε να αποτελέσει τον νέο σέντερ φορ των «παρτενοπέι».

Η Παρί ετοιμάζει Όσιμεν για αντι-Μπαπέ

Ο Όσιμεν πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πολύ κοντά στο να γίνει ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν! Όπως μάλιστα υποστηρίζει ο μέγας μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Παριζιάνοι σκοπεύουν να δώσουν πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ ώστε να τον αποκτήσουν φέτος! Παρόλο που στο ρόστερ τους έχουν τόσο τον Κολό Μουανί όσο και τον Γκονσάλο Ράμος ως σέντερ φορ… Όπως τονίζει το ρεπορτάζ, η Παρί θα μιλήσει εκ νέου με τους Ναπολιτάνους μιας και ο παίκτης είναι θετικός στο να μετακομίσει στο Παρίσι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version