Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άμραμπατ… out – Η Γιουνάιτεντ τον έδιωξε για «αστείο» λόγο!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άμραμπατ… out – Η Γιουνάιτεντ τον έδιωξε για «αστείο» λόγο!

Ο Τεν Χαγκ θέλει να κρατήσει τον Άμραμπατ, όμως η διοίκηση βάζει εμπόδια!

21.07.2024 | 17:06

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει την μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσει ένα ρόστερ που θα είναι ποιοτικό και έτοιμο για να φέρει ξανά τον σύλλογο στις πρώτες θέσεις της Premier League…

Ο Έρικ τεν Χαγκ κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και ο προπονητής των Άγγλων αποφάσισε να «κόψει» τον Σόφιαν Άμπραμπατ, με εντολή της διοίκησης όμως.

Ο Μαροκινός σταρ που αγωνιζόταν ως δανεικός στο Ολντ Τράφορντ, επιστρέφει στην Φιορεντίνα, καθώς η Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει χρήση της ρήτρας των 20 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αγοράσει από τους Ιταλούς!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Άμραμπατ ήθελε να παραμείνει στο Μάντσεστερ… αλλά οι “κόκκινοι διάβολοι” θεωρούν υπερβολικούς τους οικονομικούς όρους που έχει θέσει η Φιορεντίνα.

Φυσικά και αν μειωθούν οι οικονομικές απαιτήσεις της Φιορεντίνα, τότε η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει για την απόκτηση του Άμραμπατ, καθώς ο Έρικ τεν Χαγκ θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει στην αγωνιστικό εικόνα της ομάδας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version