Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έγινε ενήλικας ο Έντρικ και ανήκει επίσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης

Έγινε ενήλικας ο Έντρικ και ανήκει επίσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Τα 18α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Έντρικ και αυτομάτως ανήκει με κάθε επισημότητα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

21.07.2024 | 11:52

Παρόλο που τον αγόρασε αρκετούς μήνες πριν, η Ρεάλ Μαδρίτης από σήμερα έχει επίσημα στο ρόστερ της τον Έντρικ. Οι πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης είχαν δαπανήσει 47,5 εκατομμύρια ευρώ στην Παλμέιρας για να αποκτήσουν τον ταλαντούχο Βραζιλιάνο επιθετικό. Ο ίδιος σήμερα 21/7 έκλεισε τα 18 του χρόνια όντας πια ενήλικας και έτσι ανήκει επίσημα στη «βασίλισσα».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η ομάδα της Μαδρίτης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την τυπική απόκτηση του Έντρικ και προσεχώς αναμένεται να τον δούμε να παρουσιάζεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Ο 18χρονος πια σέντερ φορ θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας και θα παίζει στη Ρεάλ ως το 2027.

Συμμετείχε στο Copa America με τη «Σελεσάο», γεγονός που θύμισε εν πολλοίς τον αείμνηστο, Πελέ, ο οποίος πριν γίνει 18 χρονών έπαιζε με το βραζιλιάνικο εθνόσημο και μάλιστα είχε ήδη κατακτήσει το ένα από τα τρία Παγκόσμια Κύπελλα της καριέρας του.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Έντρικ:

«Ο Έντρικ κλείνει τα 18 του χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 2006 στην Μπραζίλια, είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και φέτος θα παίξει την πρώτη του σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η παρουσίασή του με την ομάδα μας θα γίνει το Σάββατο 27 Ιουλίου στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Ο επιθετικός έρχεται αφού ξεχώρισε στην Παλμέιρας, όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Super Cup Βραζιλίας και ένα Campeonato Paulista. Στο τελευταίο τουρνουά αναδείχθηκε MVP του τελικού. Είναι πλήρης διεθνής με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας από τον Νοέμβριο του 2023, κάνοντας ντεμπούτο σε ηλικία μόλις 17 ετών, και έκτοτε έχει πετύχει τρία γκολ με τη Βραζιλία».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version