Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξεκαθαρίζει το τοπίο με Τσιμίκα στη Λίβερπουλ
Λίβερπουλ

Ξεκαθαρίζει το τοπίο με Τσιμίκα στη Λίβερπουλ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Liverpool Echo, ο Κώστας Τσιμίκας είναι πολύ πιθανό να συνεχίζει να αγωνίζεται με τη Λίβερπουλ.

21.07.2024 | 10:56

Στη Λίβερπουλ φαίνεται πως θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ βρίσκεται στο Μερσεϊσάιντ από το καλοκαίρι του 2020 και σύμφωνα με τους Άγγλους, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επιθυμία αποχώρησης, ούτε από τη δική του πλευρά, αλλά ούτε από τη μεριά της Λίβερπουλ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του «Liverpool ECHO», ο Κώστας Τσιμίκας και η Λίβερπουλ δεν εξετάζουν αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο του «διαζυγίου». Ο Έλληνας άσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από τη Λίβερπουλ η οποία δαπάνησε 13 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό.

Έκτοτε ο Τσιμίκας έχει φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ 86 φορές, μετρώντας 16 ασίστ και τέσσερις τίτλους, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του FA Cup το 2022, όταν πέτυχε το νικητήριο πέναλτι απέναντι στην Τσέλσι στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο «Τσίμι» εξάλλου θεωρείται από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές των «ρεντς» στον κόσμο. Έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών με το «Tsimi Tsimi Tsimi our Kostas Tsimikas». Και φυσικά ο Σλοτ θα πρέπει να το γνωρίζει αυτό και να μπορέσει να δουλέψει πάνω του ώστε να μην χρειαστεί κιόλας να ψάχνει αριστερό μπακ το καλοκαίρι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Τσιμίκα με τη Λίβερπουλ λήγει το 2027, ενώ η αξία του ανέρχεται στα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version