Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για το μέλλον του Ντε Μπρούιν!
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για το μέλλον του Ντε Μπρούιν!

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο φαίνεται πως ξέρει κάτι παραπάνω όσον αφορά το μέλλον του Κέβιν Ντε Μπρούιν για το φετινό καλοκαίρι.

22.07.2024 | 16:29

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν είναι ένας από τους καλύτερους μέσους του κόσμου. Όχι μόνο της Premier League. Όχι μόνο για τη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι από εκείνους που κάνουν τη διαφορά εύκολα. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται ολοένα και περισσότερο, κυρίως όταν δεν αγωνίζεται.

Σίγουρα την περσινή αγωνιστική χρονιά πέρασε μερικά σκαμπανεβάσματα -λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε- αλλά παραμένει κορυφαίος. Όλοι το βλέπουν και όλοι το ξέρουν αυτό. Ειδικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα που θέλει συνεχώς ολοένα και περισσότερα από εκείνον. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Βέλγο χαφ, ο οποίος δεν θα έλεγε όχι σε μία καλή πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ όσον αφορά το μέλλον του. Κάτι που έγραψε το «TNT Sports».

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, όμως, ακόμα δεν έχει δώσει τα χέρια με τους Σαουδάραβες. Αυτό τουλάχιστον τονίζει εδώ και μερικές ώρες ο Φαπρίτσιο Ρομάνο. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της ομάδας. Παρά τις έντονες φήμες των τελευταίων ωρών.

Κέβιν Ντε Μπρούιν: Στο μυαλό του πάντως είναι η Σαουδική Αραβία και δεν το έκρυψε ποτέ!

Μπορεί να είναι λίγο ακόμα. Μπορεί και όχι. Ωστόσο, ο Κέβιν Ντε Μπρούιν δείχνει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ότι δεν είναι μόνο φήμες όλα όσα γράφονται και ακούγονται για το μέλλον του στη Σαουδική Αραβία. Μιας και ο ίδιος προ μηνών είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ότι η συγκεκριμένη όχι μόνο υπάρχει πολύ ψηλά στα πλάνα του.

Αλλά είναι κάτι που δίνει μεγάλη δύναμη σε εκείνον και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Και αυτό γιατί το εν λόγω πρωτάθλημα τους βοηθάει σημαντικά να βγάλουν χρήματα που υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να δουλέψουν δέκα και δεκαπέντε χρόνια, ώστε να τα βγάλουν και γενικότερα να τα αποταμιεύσουν για εκείνους και τις οικογένειές τους.

Οπότε μόνο απίθανο δεν είναι το σενάριο να τον δούμε κάποια στιγμή σε έναν σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας. Το θέμα δεν είναι αν θα γίνει αυτό. Αλλά το… πότε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version