Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρόεδρος La Liga: «Να σταματήσουμε την εύνοια της Ρεάλ Μαδρίτης»
La Liga

Πρόεδρος La Liga: «Να σταματήσουμε την εύνοια της Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, μίλησε για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη δύναμη που έχει τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

23.07.2024 | 23:21

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία ομάδα που είναι πολύ δυνατή. Έχει ένα σωρό κούπες. Τόσο εντός, όσο και εκτός Ισπανίας. Μερικούς από τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν στον κόσμο. Για μερικούς, όμως, οι δυνάμεις της δεν σταματάνε μόνο εκεί.

Τουλάχιστον αυτό είπε ξεκάθαρα ο πρόεδρος της La Liga. Ο Χαβιέρ Τέμπας με δηλώσεις του επισήμανε ότι η «βασίλισσα» μπορεί να επηρεάζει την ισπανική Κυβέρνηση και γενικότερα σε δεύτερο βαθμό να… ευνοείται.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά το μέλλον του Ντε Μπρουίν!

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ που καλύπτουν το θέμα όλα ξεκίνησαν όταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ και η ομάδα του άσκησαν πρόταση, ώστε να αλλάξει ο πρόεδρος της La Liga, να αλλάξει. Και αυτί φαίνεται ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Τέμπας, ο οποίος με τις παρακάτω δηλώσεις ήθελε να πετάξει το… μπαλάκι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Χαβιέρ Τέμπας για τη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει εμείς ως La Liga να της πάμε κόντρα και να βοηθήσουμε την Κυβέρνηση να μην επηρεάζεται τόσο εύκολα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει να σταματήσουμε αυτή την εύνοια που έχει σε αυτό το επίπεδο», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version