Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ψάχτηκε για αμυντικό που σήκωσε το EURO2024 η Ρεάλ Μαδρίτης!
Saudi Pro League

Ψάχτηκε για αμυντικό που σήκωσε το EURO2024 η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστής προτάθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά «κόπηκε» λόγω ηλικίας!

23.07.2024 | 13:16

Αλλιώς τα είχε προγραμματίσει η Ρεάλ Μαδρίτης τα πράγματα για την αμυντική της γραμμή και αλλιώς αυτά εξελίχθηκαν. Οι Μαδριλένοι έφθασαν κοντά στη μεταγραφή του 18χρονου κεντρικού αμυντικού, Λένι Γιορό όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους χάλασε τα σχέδια. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» χρυσοπλήρωσαν την Λιλ και έτσι ο ταλαντούχος στόπερ αντί για τη Μαδρίτη μετακόμισε στο Μάντσεστερ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η ήττα αυτή στοίχισε αρκετά στη «Βασίλισσα». Φλορεντίνο Πέρεθ και Κάρλο Αντσελότι ήθελαν πολύ τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Παράλληλα πίστευαν πως με τον Γιορό θα έκλεινε ιδανικά το κενό που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της άμυνας. Η αποχώρηση του Νάτσο και οι συχνοί και συνάμα σοβαροί τραυματισμοί των υπολοίπων – βλέπε Μιλιτάο και Αλάμπα – δημιουργούν πονοκέφαλο στον Κάρλο Αντσελότι.

Διάβασε επίσης: Μπάγερ Λεβερκούζεν: Ο Αλόνσο θέλει το «διαμάντι» της Ρεάλ!

Συζητήθηκε η περίπτωση Λαπόρτ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Το «ναυάγιο» με τον Γάλλο στόπερ έφερε γρήγορα στην επιφάνεια νέα μεταγραφικά σενάρια για τη Ρεάλ. Ένα από αυτά, σύμφωνα με την TheAthletic έχει πρωταγωνιστή τον κεντρικό αμυντικό της Εθνικής Ισπανίας και της Αλ Νασρ, Εμερίκ Λαπόρτ. Ο έμπειρος στόπερ προτάθηκε στους Μαδριλένους ως μια αξιόπιστη λύση στο κέντρο της άμυνας.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου εξέτασαν την περίπτωσή του όμως όπως μαρτυρά το ρεπορτάζ δεν προχώρησαν σε επίσημη κρούση στην Αλ Νασρ. Κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα του Λαπόρτ, όμως ο 30χρονος δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης. Το σχέδιο του προέδρου του μαδριλένικου συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρε είναι γνωστό. Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ θέλει να φέρνει στην ομάδα νέους σε ηλικία ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα έχουν πολλά χρόνια μπροστά τους να εξελιχθούν και να αφήσουν το στίγμα τους στην ομάδα. Όχι παίκτες φτασμένους όπως ο Λαπόρτ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version