Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρελαμένος με Μπέλιγχαμ ο Αντσελότι: «Από άλλον πλανήτη τα φυσικά του προσόντα»
Ρεάλ Μαδρίτης

Τρελαμένος με Μπέλιγχαμ ο Αντσελότι: «Από άλλον πλανήτη τα φυσικά του προσόντα»

Ο Κάρλο Αντσελότι αποθεώνει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ!

23.07.2024 | 14:22

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος χρόνος συνεργασίας των δύο ανδρών και πάμε αισίως στον επόμενο! Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έκλεισε μια σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια σεζόν… και τι σεζόν! Όνειρο! Ο Βρετανός μέσος άφησε το περασμένο καλοκαίρι τη Βεστφαλία και την Μπορούσια Ντόρτμουντ και έκανε το άλμα για τη Μαδρίτη. Μεταπήδησε στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης και στην πρώτη του χρονιά κατάφερε να γίνει ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Να την οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες και να κατακτήσει την κορυφή που ονειρευόταν. Αυτή του Champions League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τώρα Ρεάλ Μαδρίτης και Τζουντ Μπέλιγχαμ υποδέχονται τον Κιλιάν Μπαπέ και όλοι μαζί… ανοίγουν πανιά για νέες περιπέτειες και πρωτιές. Όλοι οι παιχταράδες θα τεθούν στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν χρειάζονται ιδιαίτερη καθοδήγηση στις προπονήσεις.

Διάβασε επίσης: Ψάχτηκε για αμυντικό που σήκωσε το EURO2024 η Ρεάλ Μαδρίτης!

Σε άλλο επίπεδο ο Μπέλιγχαμ κατά τον Αντσελότι

Ανάμεσά τους προφανώς ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον αντίκτυπο που έχει το παιχνίδι του Μπέλινγκχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ιταλό κόουτς να στέκεται στα φυσικά του προσόντα που τον κάνει από τη… φύση του να ξεχωρίζει.

«Το πλεονέκτημά του είναι στα γενετικά του χαρακτηριστικά. Σε ηλικία μόλις 21 ετών έχει δείξει χαρακτήρα και μεγάλο πάθος, ενώ έχει και τη γενετική υπέρ του. Ο πρωταθλητής είναι πρωταθλητής λόγω της γενετικής του (των φυσικών του χαρακτηριστικών). Η προπόνηση σίγουρα βοηθάει, αλλά πάνω απ’ όλα έχει να κάνει με τη γενετική».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version