Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρελό μεταγραφικό «χτύπημα» – Πλάι στον Μπενζεμά ο… «ασταμάτητος» της Premier League!
Saudi Pro League

Τρελό μεταγραφικό «χτύπημα» – Πλάι στον Μπενζεμά ο… «ασταμάτητος» της Premier League!

Η Αλ-Ιτιχάντ προχώρησε στην απόκτηση του Μούσια Ντιαμπί από την Άστον Βίλα!

23.07.2024 | 16:17

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζουν να προκαλούν πονοκέφαλο στην Ευρώπη, καθώς φέρνουν τον έναν σταρ μετά τον άλλο στην λίγκα… που δεσπόζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Καρίμ Μπενζεμά.

Μια από τις ομάδες που έχουν μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι είναι και η Αλ-Ιτιχάντ, η οποία έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου την νέα σεζόν.

Η αρχή έγινε με την πρόσληψη του Μπλαν στην θέση του προπονητή, με τον Γάλλο κόουτς να έχει ζητήσει μερικές μεταγραφές από το πάνω ράφι.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, η Αλ-Ιτιχάντ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Άστον Βίλα για την απόκτηση του Μούσα Ντιαμπί!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Γάλλος σταρ την Άστον Βίλα έδωσε τα χέρια με τους Σαουδάραβες και υπέγραψε συμβόλαιο 5ετους διάρκειας, με τρελές οικονομικές απολαβές.

Από την άλλη η Άστον Βίλα θα χάσει έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που ήταν από τους κορυφαίους στο περσινό πρωτάθλημα της Premier League, με την ομάδα του Έμερι ωστόσο να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό που αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη η Αλ-Ιτιχάντ προσθέτει στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή ταχύτατο και… ασταμάτητο και ευελπιστεί να κολλήσει στην ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version