ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Champions League

Έδειξε χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν τελείωσε ακόμα την πρόκριση

Με το εύθραυστο 3-2 επικράτησε της Μπόρατς Μπάνια Λούκα ο ΠΑΟΚ και πάει στη Βοσνία σε μια βδομάδα για πρόκριση.

Έδειξε χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν τελείωσε ακόμα την πρόκριση

Ισχνό προβάδισμα για πρόκριση στο Γ’ Προκριματικό Γύρο του Champions League πήρε ο ΠΑΟΚ. Ο πρωταθλητής Ελλάδας νίκησε την πρωταθλήτρια Βοσνίας, Μπόρατς Μπάνια Λούκα με 3-2 στην Τούμπα και σε επτά βράδια θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης. Αν το κάνει, πιθανότατα θα βρεθεί ενάντια στη Μάλμε.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός μέσα σε 22 λεπτά βρήκε δυο γκολ και παράλληλα υπέπεσε και σε ένα πέναλτι. Ειδικότερα, στο 17′ «έγραψε» με κεφαλιά το 1-0, στο 22′ υπέπεσε με χέρι στην εσχάτη των ποινών μέσω της οποίας ο Ερέρα ισοφάρισε σε 1-1 αλλά στο 39′ «μίλησε» ξανά και εκ νέου από αέρος, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Δικέφαλο.

Image

Στο 44′ ο Οζντόεφ καθυστέρησε από το ύψος του πέναλτι και δεν μπόρεσε να τριπλασιάσει τα τέρματα του ΠΑΟΚ από πολύ πλεονεκτική θέση! Η Μπόρατς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Κουλασίν ο οποίος στο 45+3′ εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των αμυντικών του ΠΑΟΚ και έφερε το παιχνίδι της Τούμπας στα ίσια.

Αρκετά δυναμικά επέστρεψε ο ΠΑΟΚ για το δεύτερο μισό της αναμέτρησης και στο 51′ έγινε και πάλι «αφεντικό» στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Εκόνγκ «έπιασε» την κεφαλιά και «έγραψε» το 3-2. Στο 77′ μόνος σε κενή εστία, ο Σαμάτα δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και ο Κουλάσιν έδιωξε στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ