Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επαφές της Άρσεναλ με τη Γιουβέντους για το αστέρι της!
Άρσεναλ

Επαφές της Άρσεναλ με τη Γιουβέντους για το αστέρι της!

Η Άρσεναλ φαίνεται πως έχει πλησιάσει τη Γιουβέντους με σκοπό να κινηθεί για την απόκτηση του Φεντερίκο Κιέζα.

25.07.2024 | 17:58

Σύμφωνα με το «Sportmediaset» (όπως αναφέρει το «Calciomercato»), η Άρσεναλ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φεντερίκο Κιέζα από τη Γιουβέντους, κάνοντας ερωτήσεις για τον πολύπειρο εξτρέμ, ο οποίος αποτιμάται στα 25 εκατομμύρια ευρώ από τον ιταλικό σύλλογο. Παράλληλα με την Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Τότεναμ έχουν επίσης στο «στόχαστρό» τους τον Ιταλό διεθνή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η απόδοση του Φεντερίκο Κιέζα ήταν κακή στο UEFA Euro 2024, όπου η Ιταλία αποκλείστηκε στη φάση των «16», ενώ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με τη Γιουβέντους. Παρά τις προκλήσεις αυτές, ο Κιέζα παραμένει περιζήτητος παίκτης, με την Άρσεναλ, την Τσέλσι και την Τότεναμ να ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του αυτό το καλοκαίρι. Η Γιουβέντους φέρεται να ζητά περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο.

Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Κιέζα

Η Τσέλσι και η Τότεναμ έχουν ήδη έρθει σε επαφές με τη «Γηραιά Κυρία» για τον Κιέζα, οι οποίες όμως δεν έχουν οδηγήσει ακόμα σε σημαντικές εξελίξεις. Η Τσέλσι αναζητά μια αναβάθμιση σε σχέση με τον Ραχίμ Στέρλινγκ και τον Μίχαϊλο Μούντρικ, ενώ η Τότεναμ βλέπει τον Κιέζα ως πιθανό αντικαταστάτη του Σόλομον, του οποίου το μέλλον στον σύλλογο είναι αβέβαιο.

Το πρόσφατο ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Κιέζα οφείλεται στην επιθυμία του Μικέλ Αρτέτα να αποκτήσει έναν παίκτη που θα μπορεί να δημιουργήσει ένα τρομερό δίδυμο με τον Σάκα. Δεδομένης της εκτίμησης της Γιουβέντους στα 25 εκατομμύρια ευρώ, ο παίκτη αποτελεί μια προσιτή επιλογή για τον σύλλογο του Βόρειου Λονδίνου.

Διαβάστε επίσης: H Άρσεναλ μαθαίνει να… πουλάει: Κάνει ένα από τα καλύτερα deal της!

Η αγοραστική αξία του Κιέζα παραμένει υψηλή παρά τις κακές του εμφανίσεις τελευταία και φαίνεται πως οι ομάδες της Premier League τον έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Πλέον, μένει να φανεί αν κάποια από αυτές θα κάνει και επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version