Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπαρτσελόνα πήγε για τον Όλμο και έφαγε πανηγυρικό άκυρο!
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα πήγε για τον Όλμο και έφαγε πανηγυρικό άκυρο!

Σύμφωνα με το «Sky Sports» η Μπαρτσελόνα εισέπραξε αρνητική απάντηση από τη Λειψία, όσον αφορά τον Ντάνι Όλμο.

25.07.2024 | 16:27

Η Μπαρτσελόνα το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε επαφές τόσο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, όσο και με τη Λειψία για την απόκτηση του Νίκο Γουΐλιαμς και του Ντάνι Όλμο αντίστοιχα. Οι Καταλανοί με αυτό τον τρόπο θέλουν να στείλουν τη δική τους απάντηση στη Ρεάλ Μαδρίτης που απέκτησε προ εβδομάδων τον Κιλιάν Μπαπέ, χωρίς να δώσει ένα ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, το έργο του προέδρου της ισπανικής ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, μόνο εύκολο δεν θα είναι. Σύμφωνα με το αγγλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Sky Sports» η απάντηση που έλαβε η Μπαρτσελόνα στην πρώτη πρόταση που έκανε στη Λειψία για τον Όλμο ήταν αρνητική και έφτανε τα 50 εκατομμύρια ευρώ!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Η Άρσεναλ βρήκε ομάδα για να πουλήσει πανάκριβα τον Σμιθ Ρόου!

Οι Καταλανοί, όμως, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν με μία καλύτερη οικονομική πρόταση, αφού ο Ισπανός μέσος παραμένει μία από τις βασικές μεταγραφικές τους προτεραιότητες. Αν και η Λειψία δεν πρόκειται να ανάψει το πράσινο φως αν δεν δει πρόταση από κάποιον σύλλογο που να αγγίζει τις αξιώσεις της που είναι τα 60 εκατομμύρια ευρώ!

Μπαρτσελόνα: Θέλει να ανέβει επίπεδο με δύο μεταγραφές!

Εδώ και χρόνια η οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο. Και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι. Παρόλα αυτά οι Καταλανοί θεωρούν ότι με δύο μεταγραφές η ομάδα μπορεί να γίνει και πάλι ανταγωνιστική. Και πάλι να φτάσει πολύ ψηλά.

Η μία είναι εκείνη του Ντάνι Όλμο και η δεύτερη του Νίκο Γουίλιαμς. Δύο μεταγραφές που μπορούν να προσδώσουν αρκετή ταχύτητα και φαντασία στην επίθεση των Καταλανών. Αλλά να κάνουν τα ταμεία τους να «ματώσουν», αφού θα χρειαστεί να δώσουν κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version