Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπρούνο Φερνάντες: «Μου αρέσει το ρίσκο… Γι’ αυτό είμαι μεγάλος παίκτης»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπρούνο Φερνάντες: «Μου αρέσει το ρίσκο… Γι’ αυτό είμαι μεγάλος παίκτης»

Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε για την ικανότητά του να δίνει την μπάλα στον σωστό χρόνο και το πόσο δύσκολο είναι αυτό για έναν παίκτη.

25.07.2024 | 12:50

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια. Όμως, όχι και ένας από τους πιο σταθερούς. Ο Πορτογάλος μέσος έχει δείξει πολλές φορές ότι είναι ικανός για το καλύτερο ή για το χειρότερο. Ειδικά όταν έχει την μπάλα στα πόδια του.

Όπως φαίνεται αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά. Ο ταλαντούχος χαφ μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα «A’ Bola» επισήμανε ότι αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι η μανία του και ο ζήλος του στο να ρισκάρει. Στο να θέλει το κάτι παραπάνω κα στον τρόπο με τον οποίο το ψάχνει αυτό.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Η Άρσεναλ βρήκε ομάδα για να πουλήσει πανάκριβα τον Σμιθ Ρόου!

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι από εκείνους που μας έχουν χαρίσει σημαντικές και εντυπωσιακές ασίστ όλα αυτά τα χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Σκοπός του είναι αυτό να το παρατείνει, αλλά δεν είναι κάτι τόσο εύκολο και απλό. Ακόμη και αν φαίνεται σαν τέτοιο, μιας και όταν έχει εκείνος την μπάλα στα πόδια του πολλές φορές μπορεί να την χάσει και να βοηθήσει -άθελά του φυσικά- τους αντιπάλους να βγουν μπροστά σε κάποια αντεπίθεση και να πληγώσουν είτε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είτε την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Παρόλα αυτά εκείνος δεν πρόκειται να αλλάξει.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μπρούνο Φερνάντες για το στιλ παιχνιδιού του:

«Έχω ένα στοιχείο που με συνδέει με τους σπουδαίους παίκτες. Τους μεγάλους. Μου αρέσει πολύ το ρίσκο. Μου αρέσει πολύ να ρισκάρω όσο περισσότερο γίνεται. Δεν μου αρέσουν οι σίγουρες πάσες. Σίγουρα αυτός είναι ένας από τους λόγους που χάνω πολλές φορές την μπάλα κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης.

Από την άλλη όμως αν και εφόσον μία πάσα μου περάσει τότε είναι σίγουρο γκολ για τον επιθετικό μας. Και αυτό είναι μεγάλη αρετή για τος παίκτες που μπορούν να το κάνουν», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version