Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H μαγική φωτογραφία του Βινίσιους με τους Legends της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Ρεάλ Μαδρίτης

H μαγική φωτογραφία του Βινίσιους με τους Legends της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)

Ο Βινίσιους Τζούνιορ κάνει τη γυμναστική του και εμπνέεται από τους κορυφαίους!

27.07.2024 | 11:48

Δικαίως αποτελεί ένα από τα βασικά «βιολιά» της Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Βινίσιους Τζούνιορ φλερτάρει πιο πολύ από ποτέ φέτος με την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Κατάφερε να σηκώσει το Champions League και τη La Liga με τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Βραζιλιάνος έχει ως στόχο να μπει στο… Πάνθεον της Ρεάλ Μαδρίτης. Να προχωρήσει ακάθεκτος στην επιτυχία, να φέρει κι άλλα τρόπαια στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και στο τέλος της διαδρομής του στη μαδριλένικη ομάδα να βρεθεί στη ίδια συζήτηση με τους κορυφαίουςς της «Βασίλισσας».

Διάβασε επίσης: Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!

Από το 2018 μέχρι και σήμερα ο «Βίνι» έχει δείξει τεράστια βελτίωση σε όλους τους τομείς. Ήταν τυχερός όλα αυτά τα χρόνια γιατί είχε στην ομάδα του τους καλύτερους. Ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης που τον συμβούλεψαν, εργάστηκαν μαζί του και τον ανέβασαν πολλά επίπεδα. Η παρακάτω φωτογραφία τα λέει όλα. Ο Βραζιλιάνος σέβεται απεριόριστα τις εμβληματικές φιγούρες που έχουν περάσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο βρίσκεται και ο ίδιος στην ομάδα.  Λούκα Μόντριτς, Τόνι Κρόος, Καρίμ Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Βινίσιους γυμνάζεται έχοντας θέα τους καλύτερους της Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version