Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουβέντους ρώτησε για τον μέσο της Ίντερ και… έφαγε πόρτα!
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους ρώτησε για τον μέσο της Ίντερ και… έφαγε πόρτα!

Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον παίκτη της Ίντερ, αλλά θεωρείται σχεδόν απίθανο να τον αποκτήσει.

27.07.2024 | 23:16

Σε μια κίνηση που λίγοι περίμεναν στο μεταγραφικό παζάρι, η Γιουβέντους ρώτησε πρόσφατα για τη διαθεσιμότητα του μεσοεπιθετικού της Ίντερ, Ντάβιντε Φρατέσι. Ωστόσο, η Ίντερ απέρριψε γρήγορα και αποφασιστικά κάθε ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με το «Calciomercato», ο Φρατέσι, ο οποίος ήρθε στην Ίντερ ως back up του Νικολό Μπαρέλα, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, ως ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον αγώνα ερχόμενος από τον πάγκο. Με τη φανέλα της Ίντερ έχει κάνει καλές εμφανίσεις και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Η Γιουβέντους δύσκολα θα αποκτήσει τον Φρατέσι

Όταν η Γιουβέντους προσέγγισε την Ίντερ για να συζητήσει την κατάσταση του Φρατέσι, έλαβε σαφή και ξεκάθαρη απάντηση, πως ο παίκτης δεν πωλείται. Η Ίντερ θεωρεί τον Φρατέσι ως ένα σημαντικό κομμάτι των μελλοντικών της σχεδίων και δεν έχει καμία πρόθεση να τον παραχωρήσει. Μάλιστα, ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2028 και έτσι θα χρειαστεί μία μεγάλη πρόταση για να κάνει την Ίντερ να πει το «ναι» και να τον πουλήσει.

Αν και η Γιουβέντους έχει δείξει ενδιαφέρον, ο πρωταρχικός της στόχος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής φαίνεται να είναι ο Τιν Κουπμάινερς. Αυτή η εστίαση, σε συνδυασμό με την άρνηση της Ίντερ να αποχωριστεί τον Φρατέζι, καθιστά σχεδόν απίθανο να καταφέρει η «Γηραιά Κυριά» να αποκτήσει των παίκτη των «Νερατζούρι».

Διαβάστε επίσης: Η Γιουβέντους ρίχνει στην αγορά 45 εκατ. ευρώ και κάνει τον Κιέζα όμορφη ανάμνηση

Η διοίκηση της Ίντερ βλέπει τον Φρατέσι ως σημαντικό παίκτη για το μέλλον της ομάδας και θεωρείται σχεδόν απίθανο να τον πουλήσει. Έτσι, η Γιουβέντους μπορεί να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αλλά αναμένεται να κινηθεί για άλλους στόχους, με τον Κουπμάινερς να είναι ο πρώτος στόχος της ιταλικής ομάδας για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version