Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρότζερς: «Θα κάνει θαυμάσια πράγματα με την Τσέλσι ο Μαρέσκα»
Τσέλσι

Ρότζερς: «Θα κάνει θαυμάσια πράγματα με την Τσέλσι ο Μαρέσκα»

Ο Μπρένταν Ρότζερ είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τον Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος έχει αναλάβει την Τσέλσι.

27.07.2024 | 22:24

Ο Έντσο Μαρέσκα και ο Μπρένταν Ρότζερς είδαν τους επαγγελματικούς τους δρόμους να διασταυρώνονται με διάφορους τρόπους πρόσφατα. Ο Μαρέσκα, που τώρα είναι ο προπονητής της Τσέλσι, ανέλαβε προηγουμένως τη Λέστερ μετά την αποχώρηση του Ρότζερς . Οι δύο προπονητές βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μία φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσέλσι και τους Σέλτικ, με τον Ρότζερς να μιλάει για τον κόουτς των «Μπλε».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ρότζερς επαίνεσε τον Μαρέσκα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου πριν από τον αγώνα. Αναλογιζόμενος τη θητεία του Μαρέσκα στη Λέστερ και τη νέα του πρόκληση στην Τσέλσι, ο προπονητής ήταν αισιόδοξος για τις ικανότητες και την πιθανή επιτυχία του διαδόχου του.

Ο Ρότζερς είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τον Μαρέσκα στη Τσέλσι

«Ο Έντσο έκανε εξαιρετική δουλειά στη Λέστερ, οδηγώντας την πίσω στην Premier League», σημείωσε ο Ρότζερς. «Ωστόσο, η Τσέλσι αποτελεί μια εντελώς διαφορετική πρόκληση. Οι προσδοκίες στην Τσέλσι είναι απίστευτα υψηλές, δεδομένης της ιστορίας της ως ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στον κόσμο. Ο κόσμος της θα συνεχίσει να απαιτεί την τελειότητα».

Ο Ρότζερς συνέχισε: «Η Τσέλσι διαθέτει μερικούς φανταστικούς παίκτες και είμαι σίγουρος ότι ο Έντσο και η ομάδα του θα αποδώσουν θαυμάσια. Είναι πολύ ξεκάθαρος ως προς τις μεθόδους και την προσέγγισή του, κάτι που είδαμε ήδη στον αγώνα με τη Ρέξαν. Η δουλειά του στη Λέστερ μιλάει από μόνη της».  Τα σχόλια του Ρότζερς, αν και κολακευτικά, λειτουργούν και ως προειδοποίηση προς τον Μαρέσκα. Έχοντας διοικήσει τη Λίβερπουλ, ο Ρότζερς κατανοεί τις πιέσεις του να ηγείσαι ενός κορυφαίου συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι: Διώχνει την μισή ομάδα – Πάει για… δώδεκα ηχηρές αποχωρήσεις!

Ο Μαρέσκα φέτος στοχεύει να καθιερωθεί στην Τσέλσι, θέλοντας να την επαναφέρει στις επιτυχίες, ενώ ο Ρότζερς θέλει να συνεχίσει να πανηγυρίζει μεγάλες στιγμές με τη Σέλτικ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version